Πρεμιέρα «Maestro»: Το Twitter υποκλίθηκε στη νέα σειρά του Παπακαλιάτη
Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Maestro» άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Το «Maestro» έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ (13/10) στο MEGA και γνώρισε την αποθέωση στο τηλεοπτικό κοινό, κάτι που φάνηκε στην τηλεθέαση, αφού έφτασε το 34,8%, αλλά και στο Twitter.

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη άγγιξε τον κόσμο και οι χρήστες του Twitter έγραψαν διθυραμβικά σχόλια για όλους τους ηθοποιούς. Πέρα από τον γνωστό σεναριογράφο και σκηνοθέτη, τις εντυπώσεις έκλεψαν η Χαρούλα Αλεξία, η Μαρία Καβογιάννη και η Κλέλια Ανδριολάτου.

Η σκηνοθεσία και τα πλάνα είναι τόσο καλοδουλεμένα που θυμίζουν χολιγουντιανή παραγωγή. Στη σειρά όλοι οι πρωταγωνιστές – πλην του Παπακαλιάτη που υποδύεται τον Ορέστη – παίζουν με τα αληθινά τους ονόματα. Οι Παξοί είναι ένα πανέμορφο νησί, από που κατάγεται ο Χριστόφορος και φέτος το αναδεικνύει μέσα από τα αριστουργηματικά πλάνα του.

Το hasthag #maestro έγινε αμέσως trend στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν τις σκηνές και να «χειροκροτούν» τους πρωταγωνιστές για τις ερμηνείες τους.

 

 

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς…

«Clair De Lune»

Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Χρηστίδης

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;