Πρόωρο τέλος για το Love Island: Γιατί κόβεται το ριάλιτι - Πότε ο τελικός
Love Island: Ο αρχικός προγραμματισμός του ΣΚΑΪ ήταν να προβληθούν 60 περίπου επεισόδια, αλλά τελικά μετά βίας θα προβληθούν κάπου στα είκοσι.

Πρόωρο τέλος μπαίνει στο Love Island, καθώς ο ΣΚΑΪ φαίνεται πως κόβει άρον άρον το ριάλιτι που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ κατεβάζει ρολά στα μέσα Νοεμβρίου και τα γυρίσματα του τελικού θα πραγματοποιηθούν στις 22 Οκτωβρίου, οπότε τέλος του μήνα υπολογίζεται να δούμε το τελευταίο επεισόδιο, δηλαδή τον τελικό.

Το Love Island, όπως είπε η δημοσιογράφος, που κοστίζει πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, δεν έφερε τις αναμενόμενες τηλεθεάσεις στο κανάλι του Φαλήρου, ενώ προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι πάρα πολλοί εργαζόμενοι θα μείνουν χωρίς εργασία στα μισά του φθινοπώρου.

Επίσης, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, ήδη στην Τενερίφη ξεκίνησαν το συμμάζεμα, αλλά το κυριότερο την… επίσπευση των διαδικασιών ώστε να ανακηρυχτεί το νικητήριο ζευγάρι. Έτσι, στο πλαίσιο αυτό της επίσπευσης των διαδικασιών για το πρόωρο τέλος ακυρώθηκαν παίκτες που ήταν να μπουν στα επόμενα επεισόδια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο αρχικός προγραμματισμός του ΣΚΑΪ ήταν να προβληθούν 60 περίπου επεισόδια, αλλά τελικά μετά βίας θα προβληθούν κάπου στα είκοσι. Βέβαια, να αναφέρω ότι το «μετά βίας» δεν απέχει πολύ από το έντονο παρασκήνιο, αφού η ξένη εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι σε όλο τον κόσμο δικαιολογημένα δεν δέχεται ότι θα «κοπεί» στη χώρα μας ξαφνικά… και απαιτεί να τηρηθούν τουλάχιστον οι διαδικασίες για την ανάδειξη νικητών, έστω και με… συρρικνωμένες διαδικασίες.

Έτσι λοιπόν ο ΣΚΑΪ ολοκληρώνει το Love Island πολύ πρόωρα, προκαλώντας όμως, μία ακόμα απορία για τις… βεβιασμένες αποφάσεις τους τη φετινή σεζόν…!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 2 
  
 1