«Maestro»: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα (Vid)
«Maestro»: Το απόσπασμα του «Mega Καλημέρα» δίνει μία πρώτη εικόνα για όσα θα ακολουθήσουν στο πρώτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει προγραμματιστεί απόψε, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30 στο MEGA.

Η σειρά «Maestro» αποτελείται από εννιά επεισόδια και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.

«Maestro»: «Clair De Lune»

Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε στη δημοσιότητα ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα. Στο απόσπασμα ο Ορέστης γνωρίζει τα παιδιά μιας οικογένειας, μία εκ των οποίων είναι η Κλέλια. Μάλιστα, στο απόσπασμα ο Ορέστης γνωρίζει και τη γιαγιά της οικογένειας, τη Χάρις, την οποία υποδύεται η Χάρις Αλεξίου.

Στο «Maestro» πρωταγωνιστούν οι εξής ηθοποιοί:Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;