Τζόυς Ευείδη: «Δεν χτυπάει καθόλου το τηλέφωνό μου για τηλεοπτικές σειρές»
Η Τζόυς Ευείδη στο «The 2night Show» για την ερωτική της ζωή και την απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Χθες Τρίτη (11/10) η αγαπημένη ηθοποιός Τζόυς Ευείδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show»όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απουσία από την τηλεόραση, αν και παλιότερα «μεσουρανούσε» έχοντας παίξει σε πληθώρα τηλεοπτικών σειρών.

«Χρόνια έχει να μου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα! Δεν στερήθηκα από φλερτ, είμαι χορτάτος άνθρωπος. Από όλα έχω ζήσει. Είμαι χορτασμένη. Δεν είναι πια τα πράγματα όπως ήταν. Δεν μπορείς να ερωτευτείς. Να γνωρίσεις πού; Παλιά βγαίναμε έξω και γνωρίζαμε κόσμο», είπε αρχικά η Τζόυς Ευείδη αναφερόμενη στην ερωτική της ζωή και συνέχισε μιλώντας για την απουσία της από την τηλεόραση λέγοντας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τζόϋς Ευείδη (@joyceevidi)

«Δεν χτυπάει καθόλου το τηλέφωνό μου για τηλεοπτικές σειρές. Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά. Δεν στο λέω με κλάμα, δεν μου αρέσει το ζητιάνεμα. Ίσως δεν ήταν η ώρα. Δεν πειράζει, όλα καλά. Δεν με θέλουν πια. Αν πρέπει να το αποδώσω κάπου είναι ότι δεν είναι πια τα χρόνια της κωμωδίας. Είναι πιο πολύ τα χρόνια του καθημερινού. Δεν έχει ο κόσμος ανάγκη από τις κωμωδίες;»

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΗΜ
53 - 37
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;