Κατερίνα Στεφανίδη: «Έφτασα σε σημείο βουλιμίας»
Κατερίνα Στεφανίδη: Όσα αποκάλυψε στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show».

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ και παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη βρέθηκε χθες Δευτέρα (10/10) καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show», όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει στο αν έχει τύχει να φτάσει ποτέ τον εαυτό της στα όριά του.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, αναφέρθηκε στις τεράστιες δυσκολίες, αλλά και στη μοναξιά που έχει βιώσει στην καριέρα της, με την ίδια να παραδέχεται πως έχει φτάσει «σε σημείο βουλιμίας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stefanidi (@stefanidi_katerina)

«Και στην αποτυχία και στην επιτυχία λίγο μόνοι μας είμαστε. Μόνος αισθάνεσαι. Μπορεί να σε καλούν, να έχεις τις κάμερες, αλλά ο πρωταθλητισμός σε ατομικό αγώνισμα έχει μεγάλη μοναξιά. Πλέον έχουν σταματήσει να έρχονται και στις επιτυχίες. Οι πολιτικοί πλέον έχουν σταματήσει να έρχονται να μας συγχαρούν, ίσως είναι και θετικό», είπε αρχικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stefanidi (@stefanidi_katerina)

«Σε μικρή ηλικία πήρα κάποια κιλά μετά περισσότερα κι έφτασα σε σημείο βουλιμίας. Αυτό ήταν από τα πιο δύσκολα κομμάτια κι ειδικά σε ηλικία 16-17 χρονών. Εκεί κάπου σταμάτησα για κάποιο διάστημα. Και το φθινόπωρο του 2019 υπήρξε ένας τραυματισμός που ακόμα με ενοχλούσε στο Τόκυο πέρυσι το καλοκαίρι. Είπα ίσως ότι δεν θα αγωνιστώ ξανά ποτέ. Κάποια στιγμή που ήμουν με πατερίτσες και δεν ήξερα αν θα μπορέσω να περπατήσω και να τρέξω ξανά. Πονούσα ακόμα και να περπατήσω», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη στο πλατό του «The 2night Show».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;