Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δε νομίζω ότι έχω αδικηθεί - Έχω αμφισβητηθεί»
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Όσα είπε για την επαγγελματική του πορεία στο «Mega Stories».

Χθες Δευτέρα (10/10) έκανε χθες πρεμιέρα η εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου «Mega Stories» με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να είναι ο πρώτος καλεσμένος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Οι δυο τους έκαναν ένα «ταξίδι» στον μαγικό κόσμο του σεναριογράφου και ηθοποιού, ο οποίος παραχώρησε μία αποκαλυπτική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο πλαίσιο της εκπομπής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MEGA STORIES (@megastories_tvshow)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέτρεξε στους σταθμούς της προσωπικής κι επαγγελματικής του και αποκάλυψε πώς έχει εκλάβει τις κριτικές για τις δουλειές του μέσα στα χρόνια.

«Δε νομίζω ότι έχω αδικηθεί. Νομίζω ότι έχω αμφισβητηθεί – είναι η σωστή λέξη – στην πορεία των 32 χρόνων. Πολλές φορές με είχε στενοχωρήσει αλλά ανθρώπινο δεν είναι; Είναι ένα παιχνίδι και μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι είναι μάταιο, οπότε σταματάς να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία και να αποκοτούν βάρος μέσα σου αυτά τα πράγματα. Μού χρέωναν δεκάδες πράγματα σε διαφορετικές εποχές και ηλικίες. Σε κάποια είχαν δίκιο. Βλέπω κάποιες σκηνές, οι οποίες δεν ήταν καλές. Κάποιες άλλες ήταν μέτριες και κάποιες λίγες ήταν πολύ καλές πάντα σε συνάρτηση με την ηλικία και την εποχή. Αλλά όταν κάνεις μια σούμα, νομίζω ότι υπήρξα πολύ τυχερός», είπε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;