Balenciaga: Κυκλοφόρησε τσάντα που μοιάζει με... σακούλα από πατατάκια!
Weird flex, Balenciaga.

Η Balenciaga είναι ένας από τους οίκους μόδας που δεν σταματάει να μάς εκπλήσσει. Μετά το δυστοπικό fashion show με τη συμμετοχή του εκκεντρικού Kanye West στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, τώρα έρχεται μία νέα και αρκετά περίεργη τσάντα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, όταν ο creative director του οίκου Balenciaga, Nτέμνα Γκβασάλια, όντας προσκεκλημένος σε πασαρέλα εμφανίστηκε κρατώντας στα χέρια του μια άδεια σακούλα πατατάκια Lay’s, κάνοντας τότε τους πάντες να πιστεύουν ο οίκος ίσως προετοίμαζε μία συνεργασία με το διάσημο brand.

Οι υποθέσεις βγήκαν πραγματικές, αφού μία από τις τσάντες που παρουσίασε στο πρόσφατο show της στο Παρίσι έμοιαζε υπερβολικά με σακούλα πατατάκια. H νέα τσάντα αποτελεί, η ποία αποτελεί το νέο hot item του οίκου, είναι μία συνεργασία της Balenciaga με το brand Frito-Lay, στο οποίο ανήκουν και τα πατατάκια τύπου Lay’s.

Και μπορεί η τσάντα να μοιάζει με τα πατατάκια, αλλά είναι φτιαγμένη από ακριβά υλικά και γι’ αυτό τον λόγο η τιμή της διαφέρει αρκετά από την τιμή που έχει όντως μία σακούλα με πατατάκια Lay’s.

Συγκεκριμένα, η τσάντα είναι δερμάτινη και έχει πάνω της τυπωμένο το print που υπάρχει στο εξωτερικό της σακούλας με τα Lay’s πατατάκια. Το εσωτερικό της έχει ασημί φόδρα και το πάνω μέρος της κλείνει με φερμουάρ. Τέλος, κάπου μέσα στα γράμματα του print υπάρχει και το όνομα του οίκου Balenciaga- έτσι για να μην ξεχιόμαστε και μπερδευόμαστε!

Και πώς να μπερδευτούμε, αφού η τσάντα δεν κοστίζει 1 και 2 ευρώ ή δολάρια, αλλά 1800 δολάρια!

Πηγή εικόνας: Twitter

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
76'
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
ΤΕΛ
89 - 78
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
'
98 - 102
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;