Kanye West: Άνοιξε την επίδειξη της «Balenciaga» στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι
Ο Kanye West εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού κι έκανε τους πάντες να μιλούν γι' αυτόν.

Ο διάσημος ράπερ Kanye West έκανε ακόμη μία ανατρεπτική κίνησε και ένα νέο βήμα στον χώρο της μόδας, αφού άνοιξε την επίδειξη του Balenciaga στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Παρισιού. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την πρώτη του εμφάνιση ως μοντέλο με τον ίδιο να κάνει πασαρέλα φορώντας μία ολόμαυρη τύπου στρατιωτική αμφίεση. Το ιδιαίτερ catwalk ήταν γεμάτο λάσπη, όπως όριζε το concept του Balenciaga «Μud», με τα μοντέλα να περπατούν σε αυτήν υπό τους ήχους της techno.

Με τη μαύρη κουκούλα του τραβηγμένη πάνω από ένα καπέλο του μπέιζμπολ του οίκου Balenciaga, ένα oversize bomber jacket και ένα φαρδύ παντελόνι ο βραβευμένος με 21 Grammy ράπερ εξέπληξε για ακόμη μία φορά τους πάντες, αφού η συμμετοχή του στ fashion show δεν είχε γίνει γνωστή προηγουμένως.

Σχολιάζοντας την εμφάνιση του Kanye West ο creative director του οίκου Balenciaga, Demna, είπε:

«Το να βγάλεις έναν celebrity στην πασαρέλα για να δώσεις άλλο νόημα στη επίδειξη είναι παλιό κόλπο. Το να βάζει έναν από τους πιο διάσημους άντρες στον κόσμο ινκόγκνιτο είναι ένα μήνυμα ότι οι άνθρωποι πρέπει να εκτιμούν τον ατομικισμό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

Σε μια δήλωση που συνόδευε το show, είπε ότι «ο ατομικισμός στη μόδα υποβαθμίζεται σε ψευδο-τάσεις που υπαγορεύονται από μια ανάρτηση σε ιστορίες ορισμένων διασημοτήτων της στιγμής. Η μόδα στην καλύτερη περίπτωση δεν πρέπει να χρειάζεται μια ιστορία για να πουληθεί».

Οι ειδικοί σχολιάζουν πως η μόδα στην εποχή του BeReal αντί του Instagram είναι αυτό ακριβώς, ενώ ο διάσημος οίκος μόδας άφησε να φανούν οι «θησαυροί» της σημερινής πραγματικότητας που δεν είναι άλλοι από τα AirPods στα αυτιά, ένα κλειδί του σπιτιού που αιωρείται κ.λπ.

Ο Κάνιε Γουέστ, πλέον Ye μπορεί να επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη για την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, με τις φήμες να λένε ότι ενδέχεται να παρουσιάσει και το δικό του brand Yeezy. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga 🕊 (@balenciaga)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;