Λεωνίδας Κακούρης: «Είχα να κάνω δέκα χρόνια τηλεόραση»
Ο Λεωνίδας Κακούρης για την απουσία του από την τηλεόραση και τη συμμετοχή του στο «Μαύρο Ρόδο».

Ο Λεωνίδας Κακούρης που πρωταγωνιστεί φέτος ως Θέμης Καστρινός στη νέα δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» παραχώρησε σήμερα Τρίτη (11/10) στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό, όπου αναφέρθηκε το νέο του ρόλο.

Ο ηθοποιός μιλώντας αρχικά για το ρόλο του σκληρού Θέμη Καστρινού που υποδύεται σχολίασε τα εξής:

«Ακόμη δεν έχουμε δει κάτι που να αποδεικνύει πως ο Θέμης είναι κακός. Είναι σίγουρα παραβατικός, σκληρός, ενδεχομένως να είναι και κακός, δηλαδή να κάνει πράγματα που δεν είναι ηθικά, δεν είναι σωστά» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τη σχέση του Θέμη και της Πολυξένης αποκάλυψε πως ενδεχομένως να έχει υπάρξει κάτι το ερωτικό μεταξύ τους στο παρελθόν, αλλά και ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι παραπάνω από το σενάριο.

«Αυτά που γνωρίζω μέχρι στιγμής είναι έως το 29ο επεισόδιο που έχουμε στα χέρια μας. Από ‘κει και έπειτα αγνοώ», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ερωτηθείς στη συνέχεια ως προς το τι ήταν αυτό που τον έκανε να πιστέψει στη σειρά και να πει το «ναι», ο ίδιος απάντησε πως από τα δύο-τρία πρώτα επεισόδια κατάλαβε πέρι τίνος πρόκειται, από τον τρόπο γραψίματος και από την πλοκή.

«Εξέφρασα την αλήθεια. Είχα να κάνω δέκα χρόνια τηλεόραση» είπε απαντώντας εάν νιώθει δικαιωμένος που ξαναβρίσκεται στο προσκήνιο των τηλεοπτικών σειρών. Εξήγησε πως δεν ένιωσε ποτέ έτσι και πως ακόμη και σήμερα υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι συνάδερφοί του που έχουν να κάνουν τηλεόραση σχεδόν μία δεκαετία, ωστόσο αυτό δεν τους καθιστά “μη καλούς ηθοποιούς”»,δήλωσε για να προσθέσει στη συνέχεια πως την περίοδο που απουσίας του  την εκμεταλλεύτηκε προκειμένου να περάσει χρόνο με την οικογένειά του αλλά και να ασχοληθεί με τη μεταγλώττιση και το σπικάζ.

Στην ερώτηση εάν έχει ακούσει κάποιο ακραίο σχόλιο για την χροιά της φωνής του απάντησε χαρακτηριστικά:

«Εντάξει, έχω ακούσει, αλλά είναι πρωί τώρα, τι να πούμε;»

Μιλώντας για τη σχέση του με τα παιδιά του δηλώνει πως αυτό που τον ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι να τον εμπιστεύονται και να μπορούν στην «πρώτη στραβή» να απευθυνθούν σε εκείνον και τη γυναίκα του.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;