Γιώργος Λιάγκας: Η αινιγματική δήλωσή του για τη νέα προσθήκη στο «Πρωινό»
Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε την άφιξη νέου προσώπου στο «Πρωινό», μετά την απρόσμενη αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού.

Σήμερα Παρασκευή (7/10) ο παρρουσιαστής του «Πρωινού» Γιώργος Λιάγκας, μόλις ολοκληρώθηκε η συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στην εκπομπή, αποφάσισε να αποκαλύψει στο τηλεοπτικό κοινό ότι μάλλον από την επόμενη Δευτέρα θα προστεθεί ένα νέο άτομο στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της αινιγματικής του δήλωσης είπε πως πρόκειται για μία γυναίκα αγαπημένη στο κοινό.

«Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος.

Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε κανονικά με τη ροή της εκπομπής του.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;