Γιάννης Μπέζος: «Υπάρχουν μουσικές που είναι χειρότερες από την τραπ»
Στο πλαίσιο των δηλώσεών του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας», ο Γιάννης Μπέζος υπερασπίστηκε εμμέσως την... τραπ!

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος μίλησε σήμερα Παρασκευή (7/10) στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παράσταση «Οικόπεδα με θέα» που πρωταγωνιστεί, τη νέα μουσική εκπομπή του και… την τραπ μουσική!

«Η ελευθερία, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα ιδανικά δεν μεταφράζονται σε χρήματα. Πρέπει να ζούμε με κάποια ιδανικά για να μπορούμε να συνεννοηθούμε. Δεν είναι προτεραιότητά μου τα χρήματα για να κάνω μια δουλειά. Να μην παίρνουμε τον εαυτό μας σοβαρά γιατί είμαστε περαστικοί. Με εκνευρίζει η φράση “σκοτώνω την ώρα μου”», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Έπειτα, ο γνωστός ηθοποιός που είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δηλώσεις του, που συχνά γίνονται viral, μίλησε για τη μουσική γενικότερα και δεν δίστασε να… υπερασπιστεί την τραπ!

«Στη μουσική εκπομπή θα ανατρέχουμε σε πράγματα με ουσία και όχι σε ανόητα και του συρμού. Υπάρχουν μουσικές που είναι της μόδας και είναι χειρότερες από την τραπ», είπε ο Γιάννης Μπέζος αναφερόμενος στη μουσική εκπομπή που θα παρουσιάσει, αλλά και την τραπ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;