Florence and The Machine στην Αθήνα: Πότε ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων;
Οι Florence and The Machine επιστρέφουν για μία μοναδική εμφάνιση στην Πλατεία Νερού για το EJEKT Festival 2023 - Πότε ξεκινάει η προπώληση

Οι Florence and The Machine επιστρέφουν στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του EJEKT Festival 2023 . Τέσσερα χρόνια μετά τις τρεις θριαμβευτικές, sold out εμφανίσεις τους, επιστρέφουν για να χαρίσουν ακόμα μία ξεχωριστή βραδιά στο κοινό της Ελλάδας.

Η pop ιέρεια της σύγχρονης μουσικής θα βρεθεί στη σκηνή του EJEKT Festival 2023 την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, δηλαδή την πρώτη ημέρα του φετινού φεστιβάλ, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της Dance Fever Tour!

Πάνε τρία χρόνια από όταν οι Florence and The Machine βρέθηκαν με την μπάντα της στη χώρα μας για τρεις συναυλίες, δύο sold out εμφανίσεις στο Ηρώδειο κι άλλη μία στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου.

Οι Florence and Τhe Machine, όμως, έχουν βγει και πάλι σε περιοδεία -για την ακρίβεια, από τον Σεπτέμβρη έχει ξεκινήσει η Dance Fever Tour για τον ομώνυμο δίσκο τους- η οποία θα τους φέρει για άλλη μια φορά στα μέρη μας.

Πιάστε, λοιπόν, μολύβι και χαρτί και κυκλώστε στο ημερολόγιο την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, μιας και στην πρώτη ημέρα του Ejekt Festival που μόλις ανακοινώθηκε θα δούμε ως headliners στην Πλατεία Νερού τους Florence and the Machine.

«Dog days are over», λοιπόν, μιας και μπορείτε να αρχίσετε να μετράτε αντίστροφα για το καλοκαίρι.

Florence and The Machine στην Αθήνα: Πότε ξεκινάει η προπώληση – Τιμές εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Εισιτήρια:

53 ευρώ (early bird), 56 ευρώ (Β φάση)
VIP 125 ευρώ (early bird)

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία των Florence and The Machine γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπόλοιπο δίκτυο της Viva.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.ejekt.gr

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;