«Emancipation»: Ο Will Smith κάνει comeback με νέα ταινία για το Apple TV+
Τελικά, η αποκήρυξη του Will Smith από το Hollywood μετά το χαστούκι στον Chris Rock κράτησε λιγότερο από όσο πιστεύαμε με τη νέα του ταινία «Emancipation» να κυκλοφορεί μέσα στο 2022.

Σε μια αλλαγή, που κανείς δεν περίμενε, στη φετινή σεζόν των βραβείων Όσκαρ 2023, ο Will Smith επιστρέφει με τη νέα ταινία του Apple TV+ με τίτλο «Emancipation» και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Μετά το χαστούκι στη σκηνή των φετινών Όσκαρ που έδωσε ο γνωστός ηθοποιός στον Chris Rock, πολλές ταινίες του Αφροαμερικάνου ηθοποιού είχαν μπει στον «πάγο», συμπεριλαμβανομένης και αυτού του ιστορικού δράματος.

Τώρα, η Apple ανακοίνωσε τη Δευτέρα, δημοσιεύοντας μάλιστα και το πρώτο τρέιλερ για το ιστορικό δράμα σε σκηνοθεσία Antoine Fuqua, πως η νέα ταινία «Emancipation» κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 2 Δεκεμβρίου και θα προβάλλεται στο Apple TV+ από τις 9 Δεκεμβρίου.

Η νέα ταινία του Will Smith «Emancipation» είχε αρχικά οριστεί για να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Μετά τα γεγονότα στη σκηνή των φετινών βραβείων Όσκαρ, η Apple επέλεξε να καθυστερήσει την ταινία για το 2023.

Από τότε μέχρι και σήμερα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τις πράξεις του, αναρτώντας ένα συγκινητικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο τον Ιούνιο. Ο ίδιος έχει απομακρυνθεί σε μεγάλο βαθμό από τα φώτα της δημοσιότητας μετά τα όσα έγιναν στην τελετή των βραβείων.

Πριν από όλα αυτά, όλα αυτά που ακούγονταν για το «Emancipation» ήταν άκρως θετικά, υποδηλώνοντας ότι η ταινία και ο πρωταγωνιστής της θα βρίσκονταν στην κούρσα για τα Όσκαρ 2023. Με τις υπόλοιπες κυκλοφορίες της Apple να έχουν χάσει τη δυναμική τους, η Apple φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στην κούρσα των βραβείων με την ταινία αυτή.

Να δούμε πώς θα αντιδράσει και η Ακαδημία Κινηματογράφου και αν θα δούμε ανάμεσα στους υποψήφιους τον Will Smith, παρόλο που δεν μπορεί να βρεθεί για μία δεκαετία.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;