Το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock θα γίνει ταινία
Το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock στη σκηνή της Τελετής Απονομής των βραβείων Όσκαρ 2022, που «πάγωσε» τον κόσμο, θα γίνει το θέμα μίας νέας ταινίας.

Στις 28 Μαρτίου 2022, στη σκηνή των Όσκαρ 2022 έγινε κάτι που κανείς δεν περίμενε…

Ο Chris Rock ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων για να παρουσιάσει το βραβείο για το Καλύτερο Ντοκιμαντέρ και έκανε ένα κακό αστείο για την Jada Pinkett Smith, τη σύζυγο του Will Smith, που πάσχει από αλωπεκία. Τότε, ο δημοφιλής ηθοποιός σηκώθηκε από τη θέση του και χαστούκισε τον κωμικό. Μία κίνηση που είδαν όλοι όσοι παρακολουθούσαν την Τελετή Απονομής των Όσκαρ και έφερε ποικίλες αντιδράσεις.

Το χαστούκι σημάδεψε τη μεγάλη στιγμή του ίδιου του Will Smith, καθώς λίγες στιγμές αργότερα κέρδισε το πρώτο του Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Η μέθοδος των Γουίλιαμς», όπου έπαιξε τον Richard Williams, πατέρα της Venus και της Serena Williams που έγραψαν ιστορία στο τένις.

Τώρα, φαίνεται πως η στιγμή αυτή, που γράφτηκε στην ιστορία των βραβείων των Όσκαρ, θα γίνει ταινία.

Το περιστατικό που απασχόλησε τα media επανέρχεται αυτή τη φορά στην επικαιρότητα με αφορμή μία νέα ταινία και πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Chris Rock. Η ταινία θα περιλαμβάνει μια σκηνή στην οποία ο Rock, ως διοργανωτής εκδηλώσεων με το όνομα Άνταμ, δέχεται ένα χτύπημα από τον Λίο, που θα υποδύεται ο Javier Bardem, έναν ντράμερ που εμφανίζεται στη σκηνή εκείνη τη νύχτα σε έναν έρανο γκαλά. Οι ηθοποιοί θα υποδύονται στην ταινία τους εραστές.

Η σκηνοθέτης της ταινίας, Sally Potter αντιλήφθηκε αμέσως τους παραλληλισμούς μεταξύ της νέας ταινίας «Look at Me», που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, και του σχετικού επεισοδίου στα Όσκαρ. Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στην Guardian, η 72χρονη σκηνοθέτις:

«Είχα αυτό το συναίσθημα: “Εντάξει. Αυτό είναι ενδιαφέρον”.

Μπορούσα να δω ότι υπήρχε μια θεματική επικάλυψη στα Όσκαρ με την ταινία, για το πώς οι άντρες αντιμετωπίζουν τον θυμό τους. Έχει να κάνει με θέματα σεβασμού, ταπείνωσης και επικοινωνίας. Ήταν μια θλιβερή χειρονομία και θα έλεγα μια αξιοπρεπής απάντηση από τον Κρις. Το “Look at Me” είναι μια ταινία που τσούζει σαν χαστούκι στο πρόσωπο» 

Η Sally Potter, σε ό,τι αφορά την απόφαση του Chris Rock να αποφύγει να απαντήσει άμεσα για το σχετικό περιστατικό στα Όσκαρ 2022, δήλωσε:

«Το καταλαβαίνω απόλυτα. Ποιος θα ήθελε να αναγνωριστεί από κάτι που του έγινε και όχι από κάτι που έχει κάνει;»

Η ίδια αναγνωρίζει ότι αυτή η «περιφρόνηση» του Chris Rock πρόκειται να αυξήσει το ενδιαφέρον του κόσμου, για την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί. Όπως είπε:

«Ο κόσμος έχει αυτή την περιέργεια, αλλά ελπίζω ότι η ταινία θα είναι αντίβαρο σε αυτό. Δεν μπορεί κανείς να ελέγξει πού πάνε τα πράγματα. Κάποιος μπορεί μόνο να τα αποδεχτεί και να πει: “Αν ενδιαφέρεσαι για τον Κρις Ροκ, τότε ρίξε μια ματιά σε μια άλλη πτυχή του. Κοίτα τι μπορεί να κάνει αυτός ο άνθρωπος!»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;