Ο Will Smith επιστρέφει στα social media μετά το χαστούκι στον Chris Rock στη σκηνή των Όσκαρ
Η πρώτη ανάρτηση του Will Smith μετά από καιρό στο Instagram, δείχνει τον ηθοποιό να προσπαθεί να επιστρέψει στα social media.

Ο Will Smith αρχίζει σιγά σιγά να κάνει την επανεμφάνισή του και στα social media. Μετά το χαστούκι στον Chris Rock στα Όσκαρ 2022, ο γνωστός ηθοποιός, που βραβεύτηκε εκείνη τη νύχτα με βραβείο, είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Will Smith έκανε την πρώτη του ανάρτηση, μετά από πολύ καιρό στο, Instagram την Παρασκευή. Έτσι, σηματοδότησε την πρώτη του διαδικτυακή εμφάνιση μετά την βραδιά των βραβείων Όσκαρ στις 27 Μαρτίου.

Η νέα ανάρτηση του Smith περιείχε ένα σύντομο βίντεο ενός νεαρού γορίλα που κερδίζει την οργή ενός πολύ μεγαλύτερου γορίλα χτυπώντας τον πολλές φορές στο πίσω μέρος. Το βίντεο συνοδεύτηκε από τη λεζάντα:

«Προσπαθώ να επανέλθω στα κοινωνικά δίκτυα»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

Ανάμεσα σε εκείνους που σχολίασαν την ανάρτηση ήταν μία πρώην προσωπικότητα του National Geographic, ο Cesar Millan, ο οποίος έγραψε:

«Το ζωικό βασίλειο είναι μαζί σου, Will»

Καθώς και η πρώην σύζυγος του Smith, Sheree Zampino, απάντησε με ένα emoji καρδιάς.

Η σχετική ανάρτηση του Will Smith έρχεται τρεις εβδομάδες μετά την προηγούμενη ανάρτηση, η οποία ήταν ένα βίντεο. Στο εν λόγω βίντεο, ο γνωστός ηθοποιός μιλάει απευθείας στην κάμερα για το περιστατικό με το χαστούκι στην σκηνή των Όσκαρ. Ο ίδιος φαίνεται να ζητάει συγγνώμη από τον Rock και την οικογένεια του κωμικού. Το εν λόγω περιστατικό οδήγησε τον Smith να παραιτηθεί από την Ακαδημία, η οποία του επέβαλε 10ετή αποκλεισμό από τις εκδηλώσεις της.

Το βίντεο του Will Smith δεν φάνηκε να πείθει το κοινό και, ίσως, η νέα του ανάρτηση να είναι μία άμεση παραδοχή του πόσο δύσκολο είναι να επιστρέψει στη δημόσια ζωή μετά τα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ. Για να δούμε αν αυτή, η πιο χιουμοριστική του κίνηση, έχει μεγαλύτερη και θερμότερη απήχηση στο ευρύ κοινό.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
FT
2 - 2
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;