Πώς να εξοικονομήσεις χώρο όταν φτιάχνεις τη βαλίτσα σου - Το κόλπο που θα σου λύσει τα χέρια
Δε χωράνε όσα θέλεις να πάρεις μαζί σου για το ταξίδι στη βαλίτσα σου; Μία μητέρα, μέσα από ένα βίντεο στο TikTok, σου δίνει τη λύση.

Με μία «βόλτα» στο TikTok θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα και ξεχωριστά tips, που θα σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολα. Ανάμεσα σε αυτά, είναι και ένα που θα σε βοηθήσει να κάνεις τη βαλίτσα σου να χωράει περισσότερα, ειδικά τώρα που όλες οι αεροπορικές έχουν βάλει ακόμα περισσότερους περιορισμούς στις αποσκευές.

Μια μητέρα από την Αυστραλία έχει γίνει το απόλυτο viral στη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντας μια απλή μέθοδο εξοικονόμησης χώρου για το δίπλωμα των ρούχων στη βαλίτσα πριν από ένα μακρινό ταξίδι. Η Chantel Mila, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα Mama Mila στο TikTok και στο Instagram, δήλωσε ότι το εύκολο δίπλωμά της βοηθά:

«Στην πρόληψη τσαλακώματος και στην εξοικονόμηση χώρου»

Η μητέρα δύο παιδιών από τη Μελβούρνη έδειξε στους ακολούθους της δύο εύκολους τρόπους για να διπλώσει μπλούζες και παντελόνια με τέτοιο τρόπο ώστε να εξοικονομήσεις χώρο στο βαλίτσα σου. Ο τρόπο; Τα κάνεις μικρά ρολά!

Για να δούμε, όμως, πώς το κάνει αναλυτικά…

Πουκάμισα και μπλούζες

TikTok

Η Mila τοποθέτησε πρώτα το μπλουζάκι επίπεδα στο κρεβάτι της. Στη συνέχεια, ανέτρεψε και δίπλωσε ένα μικρό κομμάτι από το κάτω μέρος για να φτιάξει μια μανσέτα. Μετά διπλώνει τα μανίκια προς τα μέσα, προς το κυρίως μέρος της μπλούζας, και μετά όλο το μπλουζάκι, μέχρι να γίνει μια λεπτή γραμμή.

Τέλος, τυλίγει αυτό που είχε μείνει σε ρολό μέχρι να φτάσει στη μανσέτα και το βάζει μέσα.

Παντελόνια, τζιν και σορτς

TikTok

Τα παντελόνια, τα τζιν και τα σορτς είναι πολύ πιο εύκολο να διπλωθούν συμπαγώς λόγω της διάταξής τους. Η Mila απλώς διπλώνει κάθε πόδι παντελονιού προς τα πάνω και, στη συνέχεια, στη μέση. Τέλος, διπλώνει το παντελόνι μέσα στον εαυτό του μέχρι να γίνει αρκετά μικρό χωρίς να είναι ογκώδες.

Το βίντεο που δημοσιοποίησε στο TikTok έχει συγκεντρώσει πάνω από 40,5 χιλιάδες θεάσεις με αρκετούς να εντυπωσιάζονται από το αποτέλεσμα. Μία γυναίκα, μάλιστα, σχολίασε κάτω από το βίντεο:

«Τόσα πολλά έξυπνα διπλώματα!»

Με μία άλλη να προσθέτει:

«Αυτό είναι εξαιρετικό – πάντα παίρνω επιπλέον βαλίτσες γιατί δεν έχω χώρο!»

@mama_mila_ Prevent wrinkles + save space with these two simple folds 🧳 #foldinghacks #travelhacks ♬ cola – recordaudios.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;