Είναι η Dua Lipa και ο Trevor Noah ζευγάρι; - Φουντώνουν οι φήμες για τη σχέση τους
Dua Lipa και Trevor Noah φαίνεται να είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood.

Πολλά είναι τα νέα ειδύλλια που έχουμε δει και ακούσει τις τελευταίες εβδομάδας από το Hollywood. Από τους Brad Pitt και Έμιλι Ραταϊκόφσκι και τον Leonardo Di Caprio και τη Gigi Hadid. Στα ονόματα αυτά έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα ζευγάρι μετά από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τους δύο σε ρομαντική έξοδο. Πρόκειται για τη Dua Lipa και τον Trevor Noah.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, οι δύο τους φαίνεται να είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood. Μάλιστα, τους κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός να φιλιούνται σε βραδινή τους έξοδο στη Νέα Υόρκη. Από ό,τι φαίνεται, το νέο ζευγάρι είχε βγει για φαγητό σε τζαμαϊκανό εστιατόριο στο Ιστ Βίλατζ.

Μία πηγή αποκαλύπτει στη Daily Mail:

«Κάθονταν ήσυχα μακριά από όλους στο εστιατόριο. Ήταν ξεκάθαρο πως ήταν ερωτευμένοι και κάθονταν κοντά ο ένας στον άλλο καθ’όλη τη διάρκεια του δείπνου. Έφυγαν μαζί και ενώ περπατούσαν, σταματούσαν για να αγκαλιαστούν και να φιληθούν» 

Κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί ή ανακοινώσει κάτι για τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι. Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, οι δύο τους φέρεται να γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των φετινών βραβείων Grammy όπου ο Trevor Noah ήταν παρουσιαστής και η Dua Lipa εμφανίστηκε στη σκηνή του σόου των μουσικών βραβείων.

Οι φωτογραφίες που δείχνουν τους δύο τους να αγκαλιάζονται μετά από μία ρομαντική έξοδο, έρχονται λίγες ώρες αφότου ο Noah ανακοίνωσε την παραίτησή του από την παρουσίαση του The Daily Show μετά από επτά χρόνια.

Με ένα βίντεο που μοιράστηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Twitter, ο Trevor Noah αποκαλύπτει πως λάτρεψε τη θητεία του ως παρουσιαστής του σόου, όμως, θα ήθελε να επικεντρωθεί στο stand-up comedy.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;