Μαρία Τζομπανάκη: «Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην τα έχω κάνει - Τα έχω μετανιώσει»
Η Μαρία Τζομπανάκη σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «The 2night Show».

Χθες Δευτέρα (26/9) το «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με τη Μαρία Τζομπανάκη να είναι μία από τις πρώτες καλεσμένες της φετινής σεζόν. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή, αλλά και στην καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός που έχει αγαπήσει το κοινό μέσα από τον ρόλο της «Καπετάνισσας» στον «Σασμό» μίλησε για την απόφασή της να ζήσει κάποια χρόνια στην Αμερική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Tzompanaki (@mtzompanaki)

«Ωραία είναι η Αμερική, αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπάει τόσο πολύ την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη και την οικογένειά του, δεν είναι ευχάριστο. Περνούσα ωραία, αλλά όταν ήμουν εκεί, ήθελα να έρθω εδώ», είπε αρχικά και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Όταν κάνεις μια σχέση, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, μπαίνουν από την αρχή κάποιοι κώδικες που πρέπει να ακολουθούνται μέχρι το τέλος. Σε μια σχέση, όταν θες να δώσεις κάτι, πρέπει να τα δώσεις όλα. Το πιο μεγάλο πράγμα που έκανα ήταν να φύγω από την πατρίδα μου και από τον γιο μου».

Βέβαια, η ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και σε δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει και τελικά μετάνιωσε.

«Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην τα έχω κάνει, τα έχω μετανιώσει. Όχι επαγγελματικά, προσωπικές επιλογές. Αυτές οδηγούν και σε κάποια επαγγελματικά. Δεν έκανα κάποια πράγματα, γιατί φοβόμουν. Έχασα χρόνο, όμως αυτό είναι το δικό μου οικοδόμημα και το αγαπώ. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να μην έχω κάνει κάποια λάθη γιατί έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν. Άργησα μετά, να μάθω. Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να κάνω, τόσα πολλά, που θα ήθελα να ζήσω άλλη μία ζωή. Και όταν υπολογίζω τον χρόνο, βλέπω ότι δεν μου φτάνει», είπε η Μαρία Τζομπανάκη.


Επιπλέον, η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε και για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί, ενώ αναφέρθηκε και σε μια πρόταση που σκέφτεται να υλοποιήσει.

«Μού έχουν πει κάτι, συζητάω αυτόν τον καιρό, δεν κάνει να το πω, όμως θα το μάθετε σύντομα. Νομίζω ότι θα το κάνω, είναι πολύ ενδιαφέρον. Είναι ένα project συναισθήματος και λόγου, μού πάει. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που είναι παρών σε αυτά που συμβαίνουν και δεν ντρέπεται, μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα. Δεν έχουμε ολοκληρώσει την κουβέντα ακόμα, δεν ξέρω αν θα γίνει γιατί δεν έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο ακόμα».

Όσο για την οικογένειά της, η Μαρία Τζομπανάκη είπε:

«Έχω εγγονό, δεν χωράει ακόμα στο στόμα μου. Μου φαίνεται μυθικό που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Είμαι σε μια σειρά που έχω γεννήσει δυο γενιές και είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό. Ο χρόνος για μένα είναι ο Ορφέας μου, ο Αχιλλέας μου και η Γεωργία μου. Το γήρας δεν μπορείς να το αποφύγεις είναι εδώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 2Night Show Fan Page (@the2nightshow_ant1tv)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;