Νίκος Χατζηνικολάου: «Αρνήθηκε να μού δώσει συνέντευξη και με στενοχωρεί πολύ αυτό»
Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της καριέρας του στην πρεμιέρα του «The 2night Show».

Χθες Δευτέρα (26/9) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η εκπομπή του «The 2night Show» έκαναν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και ο πρώτος καλεσμένος για τη νέα σεζόν ήταν ο γνωστός παρουσιαστής, Νίκος Χατζηνικολάου. Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στους καλλιτέχνες που δεν μπόρεσε να πάρει συνεντεύξεις και μάλιστα ανέφερε έναν γνωστό ηθοποιό, η άρνηση του οποίου τον στεναχώρησε αρκετά

«Υπάρχουν αρκετοί που με δυσκόλεψαν. Είμαι αρκετά επίμονος. Υπάρχει ένας που μου αρνήθηκε και με στενοχωρεί πολύ αυτό. Με ηρεμεί μόνο το γεγονός ότι δεν έδινε ποτέ συνεντεύξεις. Μιλώ για τον Θανάση Βέγγο. Έδινε ελάχιστες συνεντεύξεις και δεν ήθελε να μιλά. Ενώ είχαμε καλή φιλία και επικοινωνία, δεν κατάφερα να του πάρω συνέντευξη. Έχασα μια-δυο συνεντεύξεις από ατυχίες, όπως την Τζένη Καρέζη. Οργανώναμε τη συνέντευξη και μεσολάβησε η ασθένειά της», είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος σε ένα περιστατικό από τα νεανικά τυ χρόνια:

«Έχω κάνει μια βλακεία, που θα την πω πρώτη φορά. Περπατώντας σε πολύ νεαρή ηλικία στο δρόμο, βλέπω απέναντί μου τον Μάνο Χατζηδάκι. Όπως θα έκανε κάθε δημοσιογράφος, έτρεξα επάνω του και του είπα θέλω να σας κάνω συνέντευξη. Μού είπε ότι με ξέρει από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, αλλά δεν θα μου δώσει συνέντευξη. Λέω γιατί; Και μου λέει γιατί δεν είμαι όμορφος και έχω γεράσει.

Αν θέλεις, θα σού δώσω για την εφημερίδα ή για το ραδιόφωνο χωρίς εικόνα. Του είπα σας παρακαλώ, είστε ένας υπέροχος άνθρωπος και θα μείνει η συνέντευξη και μού είπε κατάλαβες τι σου είπα; Δεν σού δίνω. Πάρε τηλέφωνο, όποτε θέλεις, με το μαγνητοφωνάκι σου. Ο πανύβλαξ που έχεις μπροστά σου δεν το πήρε και 1,5 μήνα μετά έφυγε από τη ζωή».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
36'
0 - 2
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
36'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΗΜ
50 - 49
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;