«Glass Onion: A Knives Out Mystery»: Γνώρισε τους υπόπτους της νέας ταινίας του Netflix
Γνώρισε όλους τους υπόπτους της νέας ταινίας μυστηρίου με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, «Glass Onion: A Knives Out Mystery», μέσα από ένα αποκλειστικό κλιπ.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν είχε κυκλοφορήσει η νέα ταινία του Rian Johnson που ακολουθούσε το πνεύμα των μυστηρίων της  Αγκάθα Κρίστι, «Knives Out» με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig ως Μπενουά Μπλανκ, κανείς δεν περίμενε να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία. Στη συνέχεια, το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα για ακόμα δύο ταινίες στη σειρά αυτή με την πρώτη να είναι αρκετά κοντά. Μάλιστα, στο TUDUM, το παγκόσμιο fan event της streaming πλατφόρμας, είδαμε ένα μικρό κλιπ του «Glass Onion» και γνωρίσαμε τους υπόπτους.

Το «Glass Onion: A Knives Out Mystery» γυρίστηκε στην Ελλάδα (και συγκεκριμένα στις Σπέτσες) και αναμένεται να βγει τον Νοέμβριο για μερικές εβδομάδες στις αίθουσες, πριν γίνει διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

Πέρα από τον Daniel Craig, που επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, στο σίκουελ θα δούμε τους Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson και Dave Bautista.

Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, το Netflix μας χάρισε ένα ακόμα μικρό teaser για την πολυαναμενόμενη ταινία μυστηρίου. Μέσα από αυτό γνωρίζουμε του βασικούς υπόπτους του «Glass Onion», όπως τους παρουσιάζει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Rian Johnson.

Για να δούμε ποιοι είναι οι ύποπτοι της δεύτερης ταινίας της σειράς «Knives Out»:

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;