TUDUM 2022: Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο δεύτερο global event του Netflix
Το δεύτερο παγκόσμιο event του Netflix TUDUM είναι γεγονός και σε αυτό έγιναν πολλές ανακοινώσεις για επερχόμενες σειρές και ταινίες, καθώς είδαμε και πολλά τρέιλερ που μας κάνουν να ανυπομονούμε για τα όσα ετοιμάζει η streaming πλατφόρμα για τον επόμενο χρόνο.

Το Netflix, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διοργάνωσε το διαδικτυακό παγκόσμιο fan event TUDUM. Το περσινό event είχε προσελκύσει πάνω από 25 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, ενώ το νέο event υπόσχεται πολλές συγκινήσεις, νέες ταινίες και σειρές, αλλά και την επιστροφή μεγάλων επιτυχιών.

Εδώ σου έχουμε όλες τις ανακοινώσεις που έκανε η γνωστή πλατφόρμα στο TUDUM 2022.

Τι θα δούμε στην 3η σεζόν του «Bridgerton»;

Η σταρ μία από των πιο επιτυχημένων σειρών του Netflix «Bridgerton», Nicola Coughlan, έκανε την εμφάνισή της κατά τη διάρκεια του TUDUM για να μοιραστεί ένα μικρό tease από το τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από την τρίτη σεζόν της σειράς. Υποδυόμενη τον ρόλο της στη σειρά, η Coughlan αποκάλυψε πολλά μυστικά σε ένα τρίλεπτο κλιπ.

Είχαμε και μία πρώτη ματιά από το spin off του «Bridgerton»

Πέρα από αυτά τα νέα για το franchise του «Bridgerton», ο γίγαντας του streaming στο TUDUM παρουσίασε και μία πρώτη ματιά στη spin off σειρά «Queen Charlotte: A Bridgerton Story». Το σύντομο κλιπ δείχνει την India Amarteifio ως τη νεαρή Charlotte και τον Corey Mylchreest ως τον νεαρό King George.

Έρχεται η 5η σεζόν του «The Crown»

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ έφερε μία διακοπή στα γυρίσματα για την 6η σεζόν μίας από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix και στην πρώτη της πλατφόρμας που έχει βραβευτεί με βραβεία Emmy Καλύτερης Δραματικής Σειράς. Η 5η σεζόν του «The Crown», όμως, θα κυκλοφορήσει κανονικά και με τα δέκα επεισόδιά της στις 9 Νοεμβρίου. Η σειρά ακολουθεί τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ και θα επικεντρωθεί στη δεκαετία των 90s. Μάλιστα, ακούγεται πως θα φτάσει μέχρι το μοιραίο τροχαίο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά τον θάνατο της βασίλισσας της Αγγλίας, η προσμονή για νέα επεισόδια, αλλά και το ενδιαφέρον για τη σειρά έχει «ανάψει» για τα καλά.

Επίσης, έχει κυκλοφορήσει και η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Elisabeth Debicki ως η πριγκίπισσα Νταϊανά.

Το «The Witcher: Blood Origin» έρχεται τον Δεκέμβριο

Το Netflix ανακοίνωσε στο TUDUM ότι η επερχόμενη prequel σειρά «The Witcher: Blood Origin» θα κυκλοφορήσει στις 25 Δεκεμβρίου. Επίσης, έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη αφίσα για τη σειρά, ενώ δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για το τι θα συμβεί σε αυτή. Ωστόσο, το prequel αναμένεται να λαμβάνει χώρα 1.200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «The Witcher».

Μάθαμε ακόμα ότι η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Minnie Driver θα ενταχθεί στο καστ σε έναν ρόλο που θα είναι «κομβικός» στη σύνδεση του prequel με την κύρια σειρά.

Η 3η σεζόν του «The Witcher» έρχεται το καλοκαίρι του 2023

Και ενώ, η πρίκουελ σειρά του «The Witcher» θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο, η νέα σεζόν της κύριας σειράς θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι του 2023. Μια νέα αφίσα δόθηκε στη δημοσιότητα, στην οποία βλέπουμε το θρυμματισμένο μετάλλιο Witcher του Geralt ανάμεσα στα σημάδια της Ciri και της Yennefer.

Νέο τρέιλερ για το «Enola Holmes 2»

Η Millie Bobby Brown και ο Henry Cavill επιστρέφουν στη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του Netflix «Enola Holmes». Ξεκινώντας το παγκόσμιο event TUDUM, το Netflix, μας χάρισε ακόμα ένα τρέιλερ για τη σίκουελ ταινία, στο οποίο βλέπουμε την Enola να μπαίνει σε κάθε είδους μπελάδες καθώς προσπαθεί να ανταποκριθεί στην κληρονομιά του Sherlock.

Ένα sneak peek για τη 2η σεζόν του «Shadow and Bone»

Το «Shadow and Bone», επιτέλους, επιστρέφει στο Netflix και η πλατφόρμα μας χάρισε στο TUDUM ένα σύντομο sneak peek για την επερχόμενη δεύτερη σεζόν. Στο τρέιλερ των 40 δευτερολέπτων μπορείς να δεις σχεδόν όλο το καστ της σειράς.

Η 3η σεζόν του «Emily in Paris» έρχεται τον Δεκέμβριο

Ο γίγαντας του streaming επιβεβαίωσε στο TUDUM πως η τρίτη σεζόν της επιτυχίας του «Emily in Paris» θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου. Επίσης, χάρισε στους φανς ένα τρέιλερ 30 δευτερολέπτων.

Η τελευταία σεζόν του «Manifest» αποκτάει νέο τρέιλερ

Ένα νέο τρέιλερ για το «Manifest» παρουσιάζει τη Melissa Roxburgh (ως Michaela Stone) και τον Josh Dallas (ως Ben Stone) καθώς επιστρέφουν για την τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς που βρήκε μία «δεύτερη ζωή» μέσα από το Netflix.

Η τελευταία σεζόν του «Dead to Me» έρχεται τον Νοέμβριο

Κατά τη διάρκεια του TUDUM, το Netflix έδειξε ένα νέα τρέιλερ από την επερχόμενη τελευταία σεζόν της σειράς «Dead to Me» και αποκάλυψε πως η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου.

Η πρώτη ματιά στο «Heart of Stone» με την Gal Gadot

Το Netflix μας έδωσε μια πρώτη ματιά για το «Heart of Stone», την επερχόμενη ταινία με πρωταγωνιστές τους Gal Gadot, Jamie Dornan και Alia Bhatt. Με μερικά αποσπάσματα από την ταινία, καθώς και τα παρασκήνια από τα διάφορα stunts, αλλά και μια συνέντευξη με την ίδια την Gadot, η ταινία φαίνεται να είναι μία διαφορετική ματιά και οπτική στις ταινίες του James Bond.

Η «Wednesday» έρχεται μία Τετάρτη του Νοεμβρίου

Στο TUDUM, το Netflix αποκάλυψε και την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σειράς του Tim Burton, που αποτελεί ένα είδους spin off του «The Adam’s Family». Για τη σειρά «Wednesday», που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου (Τετάρτη!), η πλατφόρμα είχε και ένα νέα clip με την Jenna Ortega στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Noah Centineo πρωταγωνιστεί στο «The Recruit»

Η νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Noah Centineo, που γνωρίσαμε μέσα από ταινίες του Netflix και θα δούμε στο επερχόμενο «Black Adam», ονομάζεται πλέον «The Recruit» και θα κυκλοφορήσει στις 16 Δεκεμβρίου, ενώ είδαμε και μία μοναδική εικόνα από την επερχόμενη σειρά.

Ο Kid Cubi και το «Entergalactic»

Κατά τη διάρκεια του TUDUM, είδαμε ακόμα ένα βίντεο από τα παρασκήνια με συνεντεύξεις με τους Kid Cudi και Kenya Barris, με το υπόλοιπο καστ και αποσπάσματα από τη σειρά. Το Netflix μας αποκάλυψε αρκετά για το «Entergalactic».

Η 4η σεζόν του «You» έρχεται τον Φεβρουάριο

Η 4η σεζόν μίας από τις σειρές που βρήκε μεγαλύτερη επιτυχία μέσω του Netflix, του «You», θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ το δεύτερο θα έρθει μόλις έναν μήνα αργότερα, στις 10 Μαρτίου.

Ο Jason Momoa με το «Slumberland»

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο κλιπ από το «Slumberland» με τον Jason Momoa και τον Marlow Barkley, το οποίο έρχεται στην πλατφόρμα στις 24 Νοεμβρίου. Το teaser δείχνει πολλές άγριες και υπέροχες σκηνές με τον Momoa, ενώ ο Barkley εισβάλει στον πολύχρωμο κόσμο του.

Ο Chris Hemsworth επιστρέφει στο «Extraction 2»

Η επιτυχημένη ταινία του Netflix «Extraction» αποκτάει το πρώτο σίκουελ με τον Chris Hemsworth να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο TUDUM είδαμε ένα πρώτο κλιπ από τα γυρίσματα και τις απίθανες σκηνές δράσεις που θα δούμε στη δεύτερη ταινία.

Το καστ του «Never Have I Ever» μιλάει για την τελευταία σεζόν

Οι πρωταγωνιστές του «Never Have I Ever» εμφανίστηκαν για να συζητήσουν τι να περιμένουν οι φανς από την τέταρτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης κωμικής σειράς του Netflix και της δημιουργού Mindy Kaling. Οι πρωταγωνιστές υποσχέθηκαν περισσότερο δράμα, περισσότερο ρομαντισμό και ένα νέο πρόσωπο που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Τα αστεία παρασκήνια των γυρισμάτων της 3ης σεζόν του «The Umbrella Academy»

Ενώ το καστ του «The Umbrella Academy» είναι αρκετά εκκεντρικό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αποδεικνύεται ότι υπάρχει εξίσου αρκετό χάος. Το Netflix μοιράστηκε ένα κλιπ από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της σειράς, με αστεία από τους Elliot Page, Robert Sheehan, Emmy Raver-Lampman και το υπόλοιπο καστ.

Η πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του «Vikings: Valhalla»

Το TUDUM μας έφερε και μία πρώτη ματιά στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Vikings: Valhalla». Το γεμάτο ένταση κλιπ δείχνει τους θρυλικούς ήρωες των Vikings, Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter και Harald Sigurdsson να κάνουν την τελευταία τους απελπισμένη αντίσταση ενάντια στον Olaf και τους πολεμιστές του.

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του «1899»

Το «1899» του Netflix, η επερχόμενη σειρά μυστηρίου από τους δημιουργούς του «Dark», θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου. Αποσπάσματα από το καστ που συζητούν τη σειρά κυκλοφόρησαν επίσης κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου event, δίνοντας στους θαυμαστές μια ιδέα για το τι να περιμένουν από τη νέα σειρά.

Η Reese Witherspoon και ο Ashton Kutcher στο «Your Place or Mine»

Μία νέα ρομαντική κομεντί με δύο μεγάλα ονόματα έρχεται στις 10 Φεβρουαρίου του 2023 στο Netflix. Η Reese Witherspoon και ο Ashton Kutcher αποκάλυψαν την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας τους ταινίας.

Ο «Πινόκιο» του Guillermo Del Toro

Πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας τον Δεκέμβριο, το Netflix κυκλοφόρησε ένα βίντεο με συνεντεύξεις και εικόνες από τη νέα ταινία «Πινόκιο» από τον Guillermo Del Toro. Ο σκηνοθέτης μας αφήνει να ρίξουμε μια ματιά στην προσοχή στη λεπτομέρεια που δόθηκε σε αυτό το project και είναι απαραίτητη για να ζωντανέψει την επαναδιήγηση της ιστορίας μέσα από το stop motion.

Η Jennifer Lopez έρχεται με το «The Mother»

Η επερχόμενη ταινία δράσης «The Mother» έλαβε το πρώτο της teaser κατά τη διάρκεια του TUDUM, με την Jennifer Lopez ως την μητέρα του τίτλου. Μία θανατηφόρο δολοφόνο που αποφασίζει να αποκαλύψει την ταυτότητά της για να προστατεύσει την κόρη που είχε εγκαταλείψει χρόνια νωρίτερα.

Η 3η σεζόν του «Lupin»

Ένα νέο τρέιλερ για την 3η σεζόν του «Lupin» μας προετοιμάζει για τον δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά του ο Assane, καθώς πρέπει τώρα να κρυφτεί και να μείνει μακριά από τη γυναίκα και τον γιο του. Παρά το γεγονός ότι κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι καλύτερο για την οικογένειά του, τα φαντάσματα του παρελθόντος επιστρέφουν και πάλι για να τον στοιχειώσουν.

Η 3η σεζόν του «Outer Banks» έρχεται το 2023

Μαζί με ένα σύντομο τρέιλερ για τη νέα σεζόν του «Outer Banks», το Netflix επιβεβαίωσε επίσης ότι οι Pogues θα επιστρέψουν σε νέα επεισόδια το επόμενο έτος.

Το «Oxenfree» έρχεται στην gaming υπηρεσία του Netflix

Μια ειδική έκδοση του «Oxenfree» έρχεται στην υπηρεσία gaming της streaming πλατφόρμας. Αν και δεν είναι σαφές τι ακριβώς περιλαμβάνει η έκδοση του Netflix, το παιχνίδι εξακολουθεί να ακολουθεί την υπερφυσική ιστορία μιας ομάδας εφήβων από το Camena High.

Νέο κλιπ για την ταινία «The School for Good and Evil»

Η επερχόμενη ταινία του Paul Feig με πρωταγωνίστρια την Charlize Theron είχε ένα αποκλειστικό κλιπ κατά τη διάρκεια του TUDUM. Το εκτενές κλιπ δείχνει τις Anne Caruso, Sofia Wylie, Charlize Theron και Kerry Washington σε δράση πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις 19 Οκτωβρίου.

Πρώτο τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας για το «The Watcher»

Το Netflix αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ και την ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο τρομακτικό θρίλερ «The Watcher». Είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία, αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Brannock, που μετακομίζει σε μια ονειρεμένη προαστιακή γειτονιά που γρήγορα γίνεται εφιάλτης. Θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ο Jamie Foxx επιστρέφει με το «They Cloned Tyrone»

Στο TUDUM, είδαμε και ένα νέο τρέιλερ για την ταινία «They Cloned Tyrone» με τους John Boyega, Teyonah Parris και Jamie Foxx. Μια σειρά από τρομακτικά γεγονότα σπρώχνει το απίθανο τρίο στα ίχνη ενός άθλιου κυβερνητικού πειράματος σε αυτή την ταινία μυστηρίου και δράσης.

Κάτι αστείο από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του «Stranger Things»

Αν και η streaming πλατφόρμα δεν αποκάλυψε τίποτα καινούρια για την 5η σεζόν του «Stranger Things», το Netflix στο TUDUM δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο να δώσει μία κλεφτή και… αστεία ματιά στα γυρίσματα της σειράς. Κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τη sci-fi σειρά.

Νέο κλιπ για το «Glass Onion: A Knives Out Mystery»

Η ταινία έχει κάνει, ήδη, πρεμιέρα σε διάφορα Φεστιβάλ κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές και το νέο κλιπ που είδαμε στο TUDUM μας εισαγάγει στο νέο μυστήριο που καλείται να λύσει ο Benoit Blanc του Daniel Craig.

Το κλιπ δείχνει διάφορα κουτιά παζλ που λύνονται από το καστ της ταινίας και αποδεικνύεται ότι είναι μια πρόσκληση σε ένα ιδιωτικό νησί όπου θα γιορτάσουν, θα λύσουν γρίφους και θα λύσουν το μυστήριο της δολοφονίας του άνδρα που έστειλε τα κουτιά. Η πρόσκληση που βρίσκουν αναφέρει:

«Αγαπητοί μου φίλοι, όμορφοι μου αναστατωτικοί, ο στενότερος εσωτερικός μου κύκλος.

Όλοι χρειαζόμαστε μια στιγμή κανονικότητας. Και έτσι, είστε εγκάρδια προσκεκλημένοι για ένα Σαββατοκύριακο στο ιδιωτικό μου νησί, όπου θα γιορτάσουμε τους δεσμούς που μας συνδέουν και ελπίζω να ενισχυθούν οι δεξιότητές σας στην επίλυση γρίφων γιατί επίσης θα ανταγωνιστείτε για να λύσετε το μυστήριο της δολοφονίας μου. Λεπτομέρειες του ταξιδιού θα ακολουθήσουν. Παρακαλώ προωθήστε τυχόν διατροφικούς περιορισμούς. 

Με αγάπη και όλα μου τα φιλιά, Μάιλς»

Με πληροφορίες από IGN, Variety και The Verge

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;