Γιώργος Λιάγκας: Όσα είπε για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό»
Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στον αέρας της εκπομπής «Πρωινό» για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής, Η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε και επίσημα από το «Πρωινό». Έτσι, στη σημερινή εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε αυτή την αποχώρηση.

Ο παρουσιαστής μίλησε για την αποχώρηση της Δούκισσας, ενώ της ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει από εδώ και πέρα. Όπως είπε, αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας:

«Όπως γνωρίζετε, φαντάζομαι το μάθατε το σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά αν την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ότι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά. Απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1, οπότε καλή επιτυχία σε ότι κάνει από εδώ και πέρα, το αξίζει»

Ο παρουσιαστής δήλωσε ακόμα:

«Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1