Ιράν: Ποδοσφαιριστής ξύρισε το κεφάλι του σε ένδειξη συμπαράστασης των γυναικών της χώρας
Ο Μοχάμεντ Νίκναφς, Ιρανός ποδοσφαιριστής της Εστεγκάλ, θέλοντας να στηρίξει τον αγώνα των συμπολιτών του αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά του

Ο Ιρανός ποδοσφαιριστής της Εστεγκάλ, Μοχάμεντ Νίκναφς, πόσταρε στα social media ένα video στο οποίο ξύριζε το κεφάλι του, θέλοντας να στηρίξει τον αγώνα που κάνουν οι γυναίκες στη χώρα του μετά τον θάνατο της 22χρονης Μαχσά Αμίνι έχοντας στο πλευρό τους τους άνδρες που συμμετέχουν στις εξεγέρσεις.

Εκατοντάδες γυναίκες, πολλές από τις οποίες είχαν αφαιρέσει τις μαντίλες τους, και άνδρες συγκεντρώθηκαν στην Τεχεράνη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας του Ιράν, όπως το Μασχάντ, το Ταμπρίζ, το Ραστ, το Ισφαχάν και το Κις, προκειμένου να διαδηλώσουν για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Πάρα πολλοί άνδρες έχουν χάσει τη ζωή τους, και ακόμα περισσότεροι έχουν τραυματιστεί σοβαρά από τις αστυνομικές δυνάμεις. Ο αγώνας του ιρανικού λαού είναι συλλογικός και ενωτικός.Τουλάχιστον 30 πολίτες έχουν σκοτωθεί στο Ιράν από την έναρξη των διαδηλώσεων, που καταπνίγονται από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Ο Μοχάμεντ Νίκναφς, Ιρανός ποδοσφαιριστής της Εστεγκάλ, θέλοντας να στηρίξει τον αγώνα των συμπολιτών του αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά του. Αυτή τη συμβολική κίνηση αποφάσισε να τη δημοσιεύσει στα social media.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;