Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα ενταχθώ σε κανένα κόμμα, ανήκω στις γάτες μου»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να κατεβαίνει υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές, ενώ δεν έκρυψε την αδυναμία του στις γάτες του.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης πάντα κερδίζει τον σεβασμό όλων όταν μιλάει. Πάντα ό,τι λέει εκτιμάται πολύ από τον κόσμο και δεν είναι τυχαίο πως είναι από τους πιο αξιαγάπητους και αξιοσέβαστους ανθρώπους της εγχώριας showbiz. Ο πολυπράγμων καλλιτέχνης ήταν λογικό να δεχθεί προσεγγίσεις από κόμματα της πολιτικής σκηνής, που γνωρίζουν τη δημοφιλία που έχει στον κόσμο.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα οι φήμες που τον ήθελαν να βάσει υποψηφιότητα με το κόμμα της ΝΔ πλήθαιναν. Έτσι, ο γνωστός σεναριογράφος θέλησε να διαψεύσει μια και καλή τους “ψίθυρους”, ξεκαθαρίζοντας, μέσα από stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως δεν θα κατέβει υποψήφιος με κανένα κόμμα.

Επίσης, έδειξε για ακόμη φορά την αγάπη του για τις γάτες του, καθώς ο πολυτάλαντος Γιώργος Καπουτζίδης είναι γνωστός για τη φιλοζωία του και ειδικά για τη… γατοφιλία του, δείχνοντας ακόμη ένα στοιχεία της αξιοθαύμαστης προσωπικότητάς του.

«Έχω δηλώσει δεκάδες φορές ότι δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με την πολιτική και καμία όρεξη να ενταχθώ σε κανένα κόμμα! Τι δεν καταλαβαίνετε;” Ανήκω στις γάτες μου! Πουθενά αλλού!» δήλωσε στο Instagram.

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;