Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο
Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για το «Παρά Πέντε», τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη και τις αρχές της καριέρας της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Σμαράγδα Καρύδη μίλησε σήμερα Παρασκευή (16/9) στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και μεταξύ άλλων αφηγείται μικρές ιστορίες από μεγάλες στιγμές της ζωής της.

Αναπολώντας τα παλιά, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πρώτη της θεατρική παράσταση που ήταν στην Δ’ Δημοτικού, όπου θυμάται να ντρέπεται πολύ, αν και αργότερα «δεν ήθελε να ξεκολλήσει».

«Όταν ήμουν έφηβη, ήμουν ανυπόφορη και ήθελα συνέχεια να φεύγω από το σπίτι», είπε η ηθοποιός που θυμάται ότι τα καλοκαίρια έσκαγε από το σπίτι για να πάει στη ντισκοτέκ και να διασκεδάσει έως το πρωί.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν όταν ακόμη ήμουν στην τρίτη λυκείου. Με πήρε τηλέφωνο ο Γιάννης Σμαραγδής και μού ζήτησε να υποδυθώ μια μαθήτρια στη σειρά “Σιγά η πατρίδα κοιμάται στην ΕΡΤ”.», είπε η ηθοποιός.

Επίσης, η ηθοποιός θυμήθηκε πως ο σκηνοθέτης της είχε ζητήσει να πηγαίνει στο γραφείο του φορώντας μπλε ποδιά του ’50 για να «μπει» στο ρόλο, κάτι το οποίο εκείνη αρνήθηκε.

Ακόμη ούσα μία από τις πρωταγωνίστριες του θρυλικύ «Στο Παρά 5», η Σμαράγδα Καρύδη είπε:

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο “Παρά 5” ό,τι έπιανε το έκανε μεγάλο», δήλωσε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως την περιβόητη σκηνή όπου η ίδια έχει μεταμφιεστεί σε γριά την εμπνεύστηκαν από τα «Κόκκινα Φανάρια».

«Ήθελα πολύ να κάνω μεταμφιέσεις», συμπλήρωσε, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Θοδωρή Αθερίδη.

«Το πρώτο θεατρικό που παίξαμε μαζί και έγινε και ταινία. Ήταν μια ιστορία που την έγραψε πάνω μας», ανέφερε και συνέχισε συμπληρώνοντας τα εξής:

«Όταν ο Θοδωρής μου έστειλε το σενάριο του “Από έρωτα”, το διάβασα και έκλαιγα μπροστά από τη θάλασσα».

Αναφερόμενη στο τελευταίο της τηλεοπτικό εγχείρημα, το «Celebrity Game Night» μας αποκαλύπτει πως το πρώτο γύρισμα έγινε με φίλους της καθώς δεν γνώριζε εάν μπορεί να παρουσιάσει.

«Η παραγωγή μου είχε πει πως λογικά το πρώτο γύρισμα θα το “πετάξουμε”. Διήρκεσε 12 ώρες αλλά πέτυχε!», κατέληξε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;