Ελίνα Τζένγκο:
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό, Ελίνα Τζένγκο, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, "Καλό μεσημεράκι"

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό, Ελίνα Τζένγκο, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, “Καλό μεσημεράκι” και μίλησε για την επιτυχία της και το πώς την διαχειρίζεται, αλλά και για τα μεγαλύτερα όνειρά της.

Ο παρουσιαστής υποδέχθηκε την αθλήτρια στο πλατό της εκπομπής με μια αγκαλιά, ενώ εκείνη του πέρασε το μετάλλιό της στον λαιμό του.

Η ίδια αναφέρθηκε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν τελείωσε το Λύκειο και έκανε την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνας, ενώ αποκάλυψε πως υπήρξαν στιγμές τότε, που είχε φτάσει στα όριά της.

Έκανα κάθε μέρα διπλές προπονήσεις, πρωί βράδυ και Σαββατοκύριακα. Ήταν μια περίοδος που είχα χάσει τις ημέρες, δεν ήξερα τι μέρα ήταν“, ανέφερε.

Στη συνέχεια, η Ελίνα Τζένγκο δήλωσε ότι ο αθλητισμός την βοήθησε να διαχειριστεί καλύτερα ορισμένες καταστάσεις.

Μέσω του αθλητισμού διαχειρίζομαι καλύτερα κάποιες καταστάσεις, γιατί σαν αθλητές πρέπει να ελέγχουμε το άγχος μας. Όταν ανέβηκα στο βάθρο έτρεμαν τα πόδια μου. Ήταν τρελή εμπειρία”, εξομολογήθηκε.

Ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε για το τι άλλαξε μετά την επιτυχία της και η ίδια απάντησε: “Πλέον βγαίνω στο δρόμο και με αναγνωρίζουν. Είμαι διάσημη, είναι κάτι πολύ όμορφο. Μερικές φορές μετά από μια επιτυχία έρχονται και άνθρωποι από συμφέρον κοντά σου. Νομίζω όμως ότι καταλαβαίνω ποιος έρχεται κοντά μου από αγάπη και ποιος από συμφέρον“.

Για το πώς ξεκίνησε να ασχολείται με τον στίβο και για το ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρό της η Ελίνα Τζένγκο ανέφερε: “Ασχολούμαι με τον στίβο από την Τετάρτη δημοτικού. Μπήκα επειδή ζήλευα τις αδερφές μου που ασχολούνταν, πήρα την απόφαση να πάω και κόλλησα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ο μεγαλύτερος στόχος ενός αθλητή. Είμαι 20 χρονών, έχω πολύ μέλλον μπροστά μου. Ακόντιο μπορεί να ρίχνω μέχρι τα 41 μου. Την υγεία μας να έχουμε“.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;