Ζωή Παπαδοπούλου:
Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό μας" βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (21/9) η Ζωή Παπαδοπούλου, η οποία διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό μας” βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (21/9) η Ζωή Παπαδοπούλου, η οποία διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η γνωστή τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί, έπειτα από δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης στο παρελθόν.

Δεν είχα χάσει την ελπίδα μου, πάντοτε πίστευα ότι θα πάει καλά αυτό. Κάποια στιγμή είπα αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει. Υπάρχουν και κάποιες ανώτερες δυνάμεις που ελέγχουν κάποια πράγματα, δεν τα ελέγχουμε όλα εμείς. Είπα να αφήσω το σώμα μου να ηρεμήσει, να αφεθώ στην τύχη που βρήκα έναν άνθρωπο στη ζωή μου που είναι συνοδοιπόρος και να εστιάσω στην σχέση μας“, εξομολογήθηκε αρχικά η Ζωή Παπαδοπούλου, τονίζοντας πως την βοήθησε πολύ ο σύζυγός της.

Λαμβάνω πολλά μηνύματα από γυναίκες. Πολλά νέα ζευγάρια θέλουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί. Εγώ αυτό που τους λέω είναι: Δώσε λίγο χρόνο και μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον που πολλές φορές μας πιέζει. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Η ηλικία είναι υποκειμενικό πράγμα πια. Εγώ είμαι πάνω από 40 χρονών και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί. Και φυσιολογικά“, συμπλήρωσε.

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι πια, για όποιο ζευγάρι θέλει να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Εμένα με βοήθησε και η γιατρός μου, που είναι υπέροχη, και με βοήθησε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι.
Χρειάζεται οπωσδήποτε να απελευθερωνόμαστε από όλα αυτά που έχουμε στους ώμους μας και από όλα αυτά που έχουμε σαν κοινωνία“, είπε ακόμη η Ζωή Παπαδοπούλου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;