Νότης Μηταράκης: Ο υπουργός Μετανάστευσης έκανε guest εμφάνιση σε ελληνική σειρά
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, έκανε guest εμφάνιση στη νέα αστυνομική σειρά του ANT1 «Οι Παγιδευμένοι».

Η χθεσινή ημέρα, ήταν η ημέρα της μεγάλης επιστροφής της ελληνικής μυθοπλασίας στην τηλεόραση με πολλές ελληνικές σειρές να ξεκινούν στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Σε μία από αυτές, όμως, μας περίμενε και μία ξεχωριστή έκπληξη, καθώς ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, έκανε guest εμφάνιση.

Ο υπουργός υποδύθηκε τον εαυτό του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Παγιδευμένοι». Στη σχετική σκηνή βλέπουμε τον υπουργό να έχει κάνει επίσκεψη στο γραφείο του εισαγγελέα, που υποδύεται ο Κίμωνας Κουρής, όταν μπαίνει μέσα ο πρωταγωνιστής, έτερος εισαγγελέας, Δημήτρης Μαρκέτος, τον οποίο υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Ο ηθοποιός όταν βλέπει τους δύο άντρες ζητά συγνώμη και λέει ότι θα ξαναπεράσει αργότερα. Εκείνη τη στιγμή ο υπουργός Νότης Μηταράκης σηκώνεται και λέει τις ατάκες του. Απευθυνόμενος στον Κουρή λέει:

«Δεν χρειάζεται, εμείς τελειώσαμε. Πέρασε μέσα. Όπως είπαμε. Όταν τα έχεις έτοιμα τα στέλνεις στο γραφείο μου»

Όταν παίρνει θετική απάντηση, συνεχίζει λέγοντας, πριν αποχωρήσει:

«Ευχαριστώ και να σου πω κανόνισε κάποια στιγμή να ‘ρθεις στη Χίο. Τόσες φορές το έχουμε πει. Καλή συνέχεια»

Με την τελευταία του ατάκα φαίνεται να τιμάει την εκλογική του περιφέρεια, που είναι η Χίος.

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, που θα προβάλλεται Δευτέρα έως Τετάρτη στις 22:00, έχει γυρίσματα και στο κτίριο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του εν ενεργεία υπουργού, που υποδύεται τον εαυτό του στην ελληνική τηλεόραση.

Ο υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης, έκανε και μία σχετική με το guest στη σειρά ανάρτηση στο Twitter. Σε αυτή, ο υπουργός μοιράστηκε τη σκηνή που είχε στη σειρά και έγραψε:

«Η Χίος είναι πανέμορφο νησί»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;