«Μία Νύχτα του Αυγούστου»: Πότε θα κάνει πρεμιέρα η συνέχεια από το «Νησί»;
Η ΕΡΤ ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη σειρά «Μία Νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Victoria Hislop.

Η ΕΡΤ έχει ξεκινήσει, ήδη, να προβάλει τις νέες ελληνικές σειρές που μας έχει ετοιμάσει για αυτή τη σεζόν, ενώ ακόμα περισσότερες περιμένουν για να προβληθούν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της Δημόσιας τηλεόρασης είναι η συνέχεια της τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου της Victoria Hislop «Το Νησί», που θα έχει τον τίτλο «Μία Νύχτα του Αυγούστου».

Η Δημόσια τηλεόραση έχει κυκλοφορήσει αρκετά τρέιλερ και teaser από τη νέα σειρά, που μας δείχνουν την υψηλή αισθητική, το δυνατό καστ, αλλά και βάζουν μία άνω τελεία στις ανησυχίες μας για το αποτέλεσμα (τουλάχιστον, μέχρι να δούμε τα επεισόδια). Τώρα, η ΕΡΤ κυκλοφορήσει ένα ακόμα τρέιλερ και μας αποκαλύπτει την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά.

Η ΕΡΤ φαίνεται να ανοίγει ακόμα μία ημέρα προβολής ελληνικών σειρών στο πρόγραμμά της, καθώς η σειρά «Μία Νύχτα του Αυγούστου» θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 22:00.

Η νέα σειρά «Μία Νύχτα του Αυγούστου» μας ταξιδεύει στην Κρήτη, στον Άγιο Νικόλαο και στην Πλάκα, το παραθαλάσσιο χωριό απέναντι από την Σπιναλόγκα, την αποικία των λεπρών. Βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέα Βικτόριας Χίσλοπ, η οποία έτσι συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση, που άρχισε φέτος με το «Καρτ Ποστάλ».

Η νέα δραματική σειρά μας πάει πίσω στη δεκαετία του ’50. Η Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι στο χωριό. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί γιορτάζουν την απελευθέρωση από τον φόβο και την αρρώστια. Όμως όλα παγώνουν με τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν εκείνος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο.

Η Ζωή Σγουρού θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Παναγιώτη Χριστόπουλου.

Παίζουν: Μαρία Καβογιάννη, Γιάννης Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά,, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Ευγενία Δημητροπούλου κ.α.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1 
 1