Ατζούν Ιλιτζαλί: Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή - Έσπασε το χέρι του
Σε τροχαίο με μοτοσικλέτα ενεπλάκη ο γνωστός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί το βράδυ της Δευτέρας, 19 Σεπτεμβρίου.

Θύμα τροχαίου ατυχήματος με τη μοτοσικλέτα του έπεσε ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τη με την Hurriyet, στη μηχανή επέβαινε και η κόρη του Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο γνωστός και ως «Mr. Survivor» έσπασε το χέρι του. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι άλλο ανησυχητικό για την υγεία του, ενώ τραύματα αποκόμισε και η κόρη του. Και η κόρη του δεν είχε κανένα τόσο σοβαρό ώστε να της προκαλέσει κάποιο κάταγμα ή κάτι χειρότερο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν πατέρας και κόρη συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Αμέσως μετά την άτυχη στιγμή, οι δύο του μεταφέρθηκαν στο Liv Hospital Vadistanbul.

Με το άκουσμα της είδησης για το τροχαίο του Ατζούν Ιλιτζαλί και της κόρης του, συγγενείς και φίλοι έσπευσαν στο νοσοκομείο. Μεταξύ αυτών ήταν και ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, αλλά και πλήθος καλλιτεχνών της Τουρκίας.

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός είχε και στο παρελθόν άλλο ατύχημα με μοτοσικλέτα πριν από 28 χρόνια. Εκείνο το ατύχημα είχε σημειωθεί το 1994 στην οδό Βαγδάτης της Κωνσταντινούπολης.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;