Σοφιάνα Αβραμάκη: «Δεν έχουμε φιλικές σχέσεις με τον Άρη Σοϊλέδη»
Η πρώην παίκτρια του Survivor 5, Σοφιάνα Αβραμάκη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 5, Σοφιάνα Αβραμάκη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, την ενόχλησή της με τη συμπεριφορά του Άρη Σοϊλέδη αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί.

Για το ριάλιτι ανέφερε: «Μου άφησε πολύ γλυκιά γεύση. Μπήκα συνειδητοποιημένη αν και ίσως να άλλαζα κάποια πράγματα γιατί ξέρεις εκεί φτιάχνεις τον δικό σου μικρόκοσμο».

Σχετικά με τα σχόλια που ακούστηκαν για εκείνη όσο ήταν στο ριάλιτι είπε: «Οι δικοί μου έγιναν πυρ και μανία, στεναχωρήθηκαν πολύ. Δεν ήταν μόνο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που έλεγε πράγματα τα έλεγαν κι άλλοι στις προσωπικές τους συνεντεύξεις και όταν τους ρωτούσαμε δεν μας το παραδέχονταν».

Για τις σχέσεις που έχει κρατήσει με τους παλιούς συμπαίκτες της είπε: «Δεν έχει συνεχιστεί η φιλία μας με τον Άρη. Από πλευράς μου δεν έχει γίνει κάτι μέχρι και πριν το τελικό έδειχνα ότι τον υποστηρίζω, από την στιγμή όμως που δεν δέχθηκα κάποια προσέγγιση από την αντίπερα όχθη δεν πρόκειται να κάνω κάτι άλλο».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;