Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Από την έμπνευση στην υλοποίηση (19 - 26 Σεπτεμβρίου)
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Δείτε τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σας!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: 19 – 26 Σεπτεμβρίου

Από την έμπνευση στην υλοποίηση

Από τη Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα που κυλά, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στην Πανσέληνο των Ιχθύων και στη Νέα Σελήνη που ακολουθεί.

Ωστόσο, θα λέγαμε πως τονίζει περισσότερο τα στοιχεία της πρόσφατης Πανσελήνου, καθώς έχουμε πλέον τον Ήλιο να κινείται απέναντι από τον Ποσειδώνα και το ζώδιο των Ιχθύων επικρατεί ξανά.

Ο Ήλιος στη Παρθένο, είναι το πνεύμα που αναλύει, μεθοδεύει, σχεδιάζει και προγραμματίζει.

Ο Ποσειδώνας όμως, παραπέμπει στο όνειρο, το όραμα, το ιδανικό, και την ουτοπία. Παραμένει πηγή έμπνευσης και υπερβολικού συναισθηματισμού.

Είναι ευεργετική η αντίθεση, καθώς οδηγεί την φαντασία στην ρεαλιστική προσέγγιση. Ό,τι οραματιζόμαστε, μας συγκινεί ή μας «ταξιδεύει», έχουμε την κριτική ικανότητα να το προσγειώσουμε, να το διερευνήσουμε και να το αξιοποιήσουμε.

Μία διαδρομή της σκέψης, του νου, των αποφάσεων και επιλογών, που διαπερνά ενίοτε η επιθυμία της δημιουργίας και ενίοτε η φαντασία και το όνειρο.

Πιστεύω πως είναι μία αφύπνιση και κινητοποίηση, την οποία μπορούμε να διαχειριστούμε ικανοποιητικά, με λεπτούς χειρισμούς.

Η αντίθεση είναι ένας σχηματισμός έντασης, πρόκλησης, αντίδρασης και ανταγωνισμού. Στον μεταβλητό σταυρό όμως, τίποτα δεν μένει στάσιμο.

Έχει όμως και την πρόκληση να βρούμε τη «χρυσή τομή» και να γεφυρώσουμε τις διαφορές. Να συμπληρώσουμε στοιχεία που μας λείπουν μέσω της αντίθεσης. Σαν να έχουμε τους πόλους μίας μπαταρίας, που μπορεί να «δουλέψει» ευεργετικά, αν γίνει σωστά η τοποθέτησή τους.

Αρκεί – λοιπόν – να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στον στόχο και να τον αποκρυπτογραφήσουμε σωστά!

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, είναι η θάλασσα των συγκινήσεων και το πέλαγος της εμπνευσμένης δημιουργίας.

Η δυσκολία έγκειται όταν έχουμε υπερεκτίμηση των γνώσεων, διάσπαση προσοχής, πολλές ασχολίες που δεν ολοκληρώνονται σε ένα αποτέλεσμα και μία διαρκή ουτοπική προσέγγιση.

Το θετικό είναι, πως μπορούμε να εναλλάσσουμε τις επιλογές, τις σκέψεις και δοκιμάζοντας κάποιες απογοητεύσεις, να φιλοσοφήσουμε καλύτερα τη ζωή, να εκλογικεύσουμε το αποτέλεσμα και να κάνουμε στροφή, προς μία νέα πορεία διατηρώντας πάντα τα θετικά της εμπειρίας και την ελπίδα!

Κριός

Η περίοδος οδηγεί να ψάξετε τα βαθύτερα όνειρα και τις ανάγκες που δεν έχουν ως τώρα εκφραστεί. Ή τα ανομολόγητα μυστικά σας. Υπάρχουν εκκρεμή θέματα που λόγω της ταχύτητας με την οποία κινείστε, δεν μπορείτε να τα προλάβετε.

Η καθυστέρηση είναι ο «εχθρός» σας αλλά τώρα πρέπει να σταματήσετε για λίγο και να εμβαθύνετε. Μήπως υπήρξαν ως τώρα δισταγμοί και προσκολλήσεις που απλά σας βύθιζαν σε μία λανθασμένη κατάσταση; Μήπως έχετε βαλτώσει σε ένα στόχο, ένα σχέδιο, ή πρακτική επιλογή; Τελικά, πώς θα είναι καλύτερο να προοδεύσετε; Μεθοδικά και με πιο αργό ρυθμό, ευέλικτα, θα βρείτε την λύση που πρακτικά σας εξυπηρετεί.

Όλα πρέπει να μελετηθούν με υπομονή.

Ταύρος

Η περίοδος που διανύουμε, έχει να προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να κατανοήσετε τι σας ενδιαφέρει να γίνει ως δημιουργική δουλειά και μπορεί να σας οδηγήσει σε νέους πνευματικούς δρόμους μελλοντικά.

Ωστόσο, άμεσα θα περάσετε από αρκετούς κλυδωνισμούς με στόχο να αλλάξουν κάποια σχέδια που δεν είναι αποδοτικά, ή δεν έχουν εύκολη επίτευξη. Συχνά είστε ονειροπόλοι, κι αυτό ενώ σας κάνει γόνιμους σε έμπνευση, αλλά δεν σημαίνει πως όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια νέα σχέδια για το μέλλον, ή να βάλετε διαφορετικές προτεραιότητες.

Δίδυμοι

Αν ήδη έχετε ένα συγκεκριμένο χώρο που επιδίδεστε, θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα, αφού αποτινάξετε τις ασαφείς εικόνες που περιβάλλουν τα σχέδιά σας. Θα πρέπει να τολμήσετε μία νέα αρχή και να προοδεύσετε μέσα από πρωτοποριακές ιδέες, ή μία ανατροπή.

Το φαινόμενο αυτό προϊδεάζει για τις αλλαγές που επέρχονται στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ευκαιρίες για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών θα παίξουν ρόλο και σίγουρα θα είναι αρκετά εύκολο να διαπιστώσετε πως θα έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή σας, ή θα διαλύονται σχέσεις που δεν θα είναι χρήσιμες στο μέλλον και σας έχουν απογοητεύσει.

Αποφύγετε την υπερβολική κριτική στο οικείο περιβάλλον.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;