Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Από την έμπνευση στην υλοποίηση (19 - 26 Σεπτεμβρίου)
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Δείτε τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σας!

Καρκίνος

Είστε ευαίσθητοι και συχνά δεκτικοί σε επιδράσεις, και θα έχετε την ευκαιρία να αποτινάξετε κάποιες ιδέες που δεν θα εκφράζουν τη φιλοσοφία σας. Προσπαθήστε να διακρίνετε μέσα στο ασαφές τοπίο της εποχής πού πρέπει να δώσετε σημασία και πώς να επεκταθείτε. Αν θέλετε να αναπτύξετε μία γνώση, να ακολουθήσετε μία επιμόρφωση, θα πρέπει να το αποφασίσετε, κυρίως αν συνδέεται με φιλοσοφία, ψυχολογία, Τέχνη.

Θα είστε αρεστοί και ενδεχομένως θα κερδίζετε με την γλυκύτητα που εκπέμπετε. Αλλά μία πλάνη ή μία θολή κατάσταση, σας θέτει διλήμματα και προβληματισμό.

Μην είστε παρορμητικοί και ανυπόμονοι.

Λέων

Μία επιφύλαξη που αναπτύξατε απέναντι σε ένα συνεργάτη ή ένα άνθρωπο που σας περιβάλλει το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι υπερβολική ή δεν χρειάζεται πια να σας κρατά δέσμιους.

Η εβδομάδα σας οδηγεί προς μία νέα πορεία που θα ξεκινήσει από την έμπνευση και ένα ιδανικό. Θα σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τις εξωτερικές επιδράσεις και να αναζητήσετε τις προσωπικές και βαθιές σας ανάγκες.

Θα βρείτε τις αξίες σας και μέσα από αυτές θα επενδύσετε υλική ή συναισθηματικά σε ένα νέο πλάνο ζωής που θα σας εκφράζει.

Δεν είναι όμως η κατάλληλη εποχή για να ρισκάρετε σε επενδύσεις. Προσπαθήστε να είστε σε σωστή διαχείριση του εισοδήματός σας.

Παρθένος

Προέχει η αναζήτηση της παρουσίας κάποιων σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σας. Έχετε όμως άλλοτε υπερβολικό ενθουσιασμό, άλλοτε μειωμένη ευθυκρισία, και γι’ αυτό μπορεί να πέσετε θύμα πλάνης στις επιλογές σας.

Με αρκετές υποσχέσεις, ο κύκλος σας διευρύνεται, αλλά αυτό δεν είναι πάντοτε ελπιδοφόρο, καθώς επικρατεί μία χαοτική κατάσταση για τα δεδομένα σας. Πολλές και δύσκολες οι συνθήκες, περισσότερο θα λέγαμε ήταν και παραμένουν σύνθετες ή περίπλοκες, καθώς οι άνθρωποι που σας πλησιάζουν είναι πιο ασαφείς από τα δεδομένα που αναζητάτε.

Ωστόσο, θα υπάρξουν γενναιόδωρα άτομα, θα υπάρξουν και άνθρωποι όραμα και ιδέες.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;