Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Από την έμπνευση στην υλοποίηση (19 - 26 Σεπτεμβρίου)
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Δείτε τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σας!

Ζυγός

Κάποιες αναστολές, που οφείλονται με προσκολλήσεις και αγωνία συναισθηματική, είναι αρκετά δύσκολο να ξεπεραστούν άμεσα. Αν έχετε βυθιστεί στον φόβο ή στην αρνητική σκέψη, θα είναι απαραίτητο να ξεπεράσετε σύντομα αυτή την απαισιοδοξία, που δεν οδηγεί πουθενά.

Οι πολλές απαιτήσεις της καθημερινότητας, σας έχουν κοστίσει αρκετά. Δεν είναι εύκολο να παραμένετε σε ένα ασαφές και θολό τοπίο. Δημιουργείτε μία χαοτική κατάσταση που επιβαρύνει τις εργασιακές σας υποχρεώσεις, εσάς ως υγεία αλλά και την καλή και ισορροπημένη επαφή με το κοντινό σας περιβάλλον.

Απαραίτητο κρίνεται λοιπόν, να κάνετε μία αλλαγή. Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή, ελέγξετε τις δυνατότητες και σχεδιάστε σωστά τα επόμενα βήματα.

Σκορπιός

Αν είστε δεσμευμένοι, προσοχή στις προκλήσεις των ημερών. Γιατί μπορεί να εξιδανικεύσετε μία γνωριμία και να υπερβάλλετε στην εκτίμησή σας γι’ αυτή. Κατά συνέπεια, ο ρομαντισμός που είναι έκδηλος αυτή την εποχή, αποσυντονίζει την σταθερότητα και αυτοκυριαρχία σας.

Διαφορετικά, μπορείτε να ανανεώσετε την σχέση σας μέσα από μία γενναιόδωρη προσφορά αγάπης προς το ταίρι σας. Μία έκπληξη ή μία νέα ενασχόληση από κοινού, θα ήταν επίσης καλή λύση.

Αν είστε μόνοι, τότε μία έξοδος για ποτό ή ψυχαγωγία, θα προσφέρει ευκαιρίες για γνωριμίες και νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας.

Τοξότης

Είστε γενναιόδωροι με τους αγαπημένους σας, τους οικείους σας και ίσως κάποιο συγγενή. Ίσως μάλιστα αισθανθείτε παγιδευμένοι στην ίδια την γενναιοδωρία σας. Αλλά θα γίνεστε εύκολα αγαπητοί. Προσέχετε τις απαιτήσεις τους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να θέσετε τους όρους σας για να συνεχίσει η ομαλή πορεία των σχέσεων στην οικογένεια. Διαφορετικά, θα υπάρξει αλλαγή και μάλιστα δραστική.

Αν η οικογένεια έχει ήδη προβλήματα, μία ρήξη θα είναι πολύ πιθανή. Η ανανέωση ίσως είναι η λύση.

Στα θέματα ακινήτων και οικογενειακής περιουσίας, θα φανεί αν και πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο βήμα.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;