Blake Lively: Μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της - Τι λέει στους παπαράτσι
Η Blake Lively, για να αποφύγει τους παπαράτσι, μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της και την καθημερινότητά της.

Πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστό πως η Blake Lively είναι έγκυος και περιμένει το τέταρτο παιδί της με τον Ryan Reynolds. Η γνωστή ηθοποιός, μέσα από μία σειρά φωτογραφιών, μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους και τη «λέει» στους παπαράτσι που θέλουν να την απαθανατίσουν με φουσκωμένη την κοιλίτσα.

Η Blake Lively έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με φουσκωμένη κοιλιά στη 10η Ετήσια Σύνοδο Κορυφής Power Women του Forbes. Λίγες ημέρες αργότερα, η ίδια δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες της, προκειμένου να σταματήσουν οι παπαράτσι να βρίσκονται έξω από το σπίτι της.

Ανάμεσα σε αυτά που έγραψε στην ανάρτησή της, σχολίασε:

«Φρικάρετε εμένα και τα παιδιά μου. Ευχαριστώ όλους τους υπόλοιπους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό και που σταματούν να ακολουθούν λογαριασμούς και δημοσιεύσεις με φωτογραφίες παιδιών»

Αναλυτικά η ανάρτηση της Blake Lively

«Εδώ είναι οι φωτογραφίες μου με φουσκωμένη κοιλιά, ώστε οι 11 τύποι που περιμένουν έξω από το σπίτι μου για να με απαθανατίσουν, να με αφήσουν ήσυχη. Φρικάρετε εμένα και τα παιδιά μου.

Ευχαριστώ όλους τους υπόλοιπους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό και που σταματούν να ακολουθούν λογαριασμούς και δημοσιεύσεις με φωτογραφίες παιδιών. Και ευχαριστώ τα μέσα ενημέρωσης που ακολουθούν την πολιτική να μην προβάλλουν παιδιά. Κάνετε τη διαφορά.

Πολλή αγάπη!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;