Deadpool 3: Οι σεναριογράφοι δηλώνουν πως το χιούμορ θα παραμείνει το ίδιο ακραίο πάρα την είσοδο στο MCU
Ο χαρακτήρας του Deadpool αναμένεται να έχει το ίδιο αφιλτράριστο χιούμορ παρά την είσοδό του στο MCU.

Μετά την εξαγορά της 20th Centruy Fox από τη Disney, αρκετοί περιμένουν να δουν ποιοι χαρακτήρες των κόμικς της Marvel θα περάσουν στο MCU. Ένας από αυτούς είναι και ο δημοφιλής Deadpool του Ryan Reyonlds. Ως γνωστόν, ο Kevin Feige δε θέλει να κυκλοφορεί ταινίες που να μην απευθύνονται και σε ένα νεότερο κοινό, ενώ τον γνωστό χαρακτήρα τον έχουμε αγαπήσει σε ταινίες με αρκετά ενήλικο χιούμορ. Τώρα, οι συγγραφείς του επόμενου σίκουελ του Deadpool μιλάνε για τη συνεργασία τους με τη Disney και τη Marvel.

Ο Rhett Reese και ο Paul Wernick, οι οποίοι είχαν δουλέψει ως σεναριογράφοι στις δύο πρώτες ταινίες του Deadpool και εργάζονται και στο σενάριο της επερχόμενης ταινίας για τον σκηνοθέτη Shawn Levy, δήλωσαν στο Den of Geek ότι η ένταξη στο Marvel Cinematic Universe δεν θα αλλάξει τη συνολική αίσθηση που λάτρεψαν οι θαυμαστές από τις προηγούμενες ταινίες.

Όπως δήλωσε, αρχικά ο Reese:

«Είναι μια συγκίνηση.

Είναι απόλυτη συγκίνηση να έχουμε όλη την ομάδα ξανά μαζί, να έχουμε ένα νέο σκηνικό στο MCU με νέους χαρακτήρες, νέους κακούς, τέτοια πράγματα. Ξέρετε, δεν περιμέναμε να γίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή η εξαγορά της Fox από τη Disney, ήταν ένας εξωτερικός παράγοντας από τη διαδικασία αφήγησης μας. Αλλά βρίσκουμε απολύτως τη γαλήνη και τα θετικά σε αυτή την κατάσταση. Τουλάχιστον, προσπαθούμε να το κάνουμε»

Από τη μεριά του, ο Wernick πρόσθεσε:

«Ο Deadpool θα είναι Deadpool»

Κάτι που οδήγησε τον Reese να επιβεβαιώσει ότι οι θαυμαστές δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το στούντιο ότι προσπαθεί να κάνει τον τόνο της ταινίας και του χαρακτήρα πιο φιλικό προς την οικογένεια για τη νέα ταινία. Όπως είπε:

«Υπήρξαν πολύ υποστηρικτικοί σε σχέση με αυτό.

Τώρα, όταν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο αστείο, αν περάσουμε μια γραμμή, ίσως ακούσουμε κάποια στιγμή, “Ίσως όχι αυτό το αστείο”. Αλλά νομίζω ότι μας υποστήριξαν απίστευτα σε αυτό που κάνουμε, γιατί προφανώς το κάναμε χωρίς αυτούς για πολύ καιρό, και νομίζω ότι έχουν δει την επιτυχία και είχαν τη δική τους ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι θα είναι μία πολύ καλή συνεργασία. Αλλά σίγουρα έχουμε την υποστήριξή τους και αυτό είναι υπέροχο να το νιώθεις»

Εμείς πάντως περιμένουμε πώς και πώς την είσοδο του Deadpool στο MCU.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;