ΑΠΘ: Στο αυτόφωρο οι τρεις συλληφθέντες από τα επεισόδια
Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν οι τρεις συλληφθέντες από τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στο ΑΠΘ.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 27χρονος που συνελήφθη για εμπλοκή στα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής μέσα στο ΑΠΘ και κατά τη διάρκεια συναυλίας που έγινε στη Φιλοσοφική Σχολή.

Όπως έγινε γνωστό, στο ίδιο δικαστήριο παραπέμφθηκαν και οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι είναι 24 και 21 ετών, για την ένταση το απόγευμα στο ΑΠΘ κατά τη διαμαρτυρία φοιτητών ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία.

Σε βάρος του 27χρονου, ο οποίος φαίνεται να μη φέρει φοιτητική ιδιότητα, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για διατάραξη κοινής ειρήνης και βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων (αντίσταση). Σε ό,τι αφορά στους άλλους δύο, όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για φοιτητές, ενώ διώκονται για διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια.

Παράλληλα και ενόψει της μεταγωγής των τριών συλληφθέντων στον εισαγγελέα, μέλη φοιτητικών συλλόγων και αλληλέγγυοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;