Δηλώσεις του Trannos μετά το «ξύλο» στα MAD VMA 2022 (ΒΙΝΤΕΟ)
Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στο backstage του MAD VMA 2022, μετά τον άγριο καυγά ανάμεσα σε Light και Snik - Δείτε τα βίντεο από τις δηλώσεις του Trannos λίγο μετά το σκηνικό χάους το βράδυ των μουσικών βραβείων

Τρεις μήνες έχουν περάσει σχεδόν από την… επεισοδιακή βραδιά των MAD VMA 2022, λόγω της έντασης που προκλήθηκε live, όταν οι δύο τράπερ, Light και Snik, πιάστηκαν στα χέρια κάτω από τη σκηνή.

Ακούστηκαν πολλά και από τις δύο πλευρές για τα αίτια του καυγά, ενώ τα πλάνα από τον πανικό που προκλήθηκε σε ζωντανή μετάδοση, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο, δεν είδαμε μέχρι στιγμής την εικόνα που επικράτησε πίσω από τις κάμερες, ούτε είχαμε ακούσει δηλώσεις του τράπερ Trannos, ο οποίος – μεταξύ άλλων – ήταν παρών στα σκηνικά χάους της βραδιάς.

Όπως είδαμε και στο επεισόδιο του Ant1+, ο Trannos ακούγεται να λέει τα εξής στο backstage της βραδιάς:

«Ας κάνουν ό,τι θέλουν, αυτοί έχουν πρόβλημα, αν είχα εγώ πρόβλημα με κάποιον τελείωσε, δεν θα ήθελα κάποιον να αναμειχθεί. Ξέρεις, δηλαδή δεν χρειαζόταν κιόλας κάποιος, ούτε ο Snik χρειαζόταν να αναμειχθώ εγώ, ούτε ο Light να αναμειχθώ εγώ. Μπορούν να εκπροσωπήσουν τον εαυτό τους πολύ καλά από ότι είδαμε».

Στο αμέσως επόμενο πλάνο, ακούμε τον τράπερ Mc Daddy να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς που έκανε τότε και ο Light ότι, λόγω της ήδη υπάρχουσας κόντρας τους με τον Snik, είχαν ζητήσει από τους διοργανωτές να μην τους βάλουν σε κοντινές θέσεις τη βραδιά των βραβείων MAD VMA 2022.

Συγκεκριμένα, όπως ακούγεται να λέει ο Mc Daddy στις κάμερες: «Είχαμε δει μηνύματα που ζητάγανε (σ.σ. οι εμπλεκόμενοι στον καυγά Snik και Light) να μην κάτσουνε μαζί, να μην κάτσουνε κοντά γιατί δεν είναι μόνο “χαχαχα, χουχουχου”, δεν είναι μόνο δουλειά και τα λοιπά, υπάρχει και το προσωπικό, υπάρχει και ο εγωισμός, το ζητήσανε, δεν έγινε και… έγινε ό,τι έγινε. Κρίμα αλλά έγινε». 

Στο παρακάτω βίντεο, γίνεται εμφανής ο πανικός και η ένταση που επικράτησε στα παρασκήνια των MAD VMA πίσω από τις κάμερες. Ο κόσμος τρέχει προς πάσα κατεύθυνση, ενώ ακούγονται πράγματα όπως «Μην τον αφήσεις σε παρακαλώ» και «ήταν πολύ λάθος όλο αυτό που συνέβη».

Στο κλείσιμο του βίντεο βλέπουμε τον Tranno να κατευθύνεται προς την αίθουσα της διοργάνωσης λέγοντας: «Όλα τέλεια, συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας, πάμε να σηκώσουμε κανένα βραβείο».

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
 1 
 1