Snik: Δέχθηκε επίθεση στη Θεσσαλονίκη - Άγριο βίντεο από τον ξυλοδαρμό του
Ο Snik δέχθηκε επίθεση σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη και το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο

Ένα βίντεο όπου απεικονίζει τον Snik στο έδαφος να δέχεται σωματική επίθεση από αγνώστους μέχρι στιγμής κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο γνωστός τράπερ βρισκόταν σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης με έναν φίλο του όπου γευμάτιζαν. Κάποια στιγμή και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο τον πλησίασαν κάποιοι άνδρες και ξεκίνησαν να τον χτυπούν με αποτέλεσμα ο Snik να βρεθεί στο πάτωμα του εστιατορίου, όπου συνέχισε να δέχεται επίθεση.

Στο βίντεο ακούγεται να του λένε ότι ο ίδιος χτύπησε κάποιον, πιθανότατα φίλο τους με τον Snik να δείχνει να τα ‘χει χαμένα, ενώ οι δράστες συνέχισαν να τον χτυπάνε βρίζοντάς τον παράλληλα, ενώ τον απειλούσαν και λέγοντάς του να μην ξαναπάει στην Θεσσαλονίκη.

«Ελάτε ξανά Θεσσαλονίκη. Θα σε μάθω εγώ. Μην ξαναέρθεις εδώ πέρα» ακούγεται να του λέει κάποιος.

Πατήστε το “Watch on YouTube” για να δείτε το βίντεο. Προσοχή σκληρές εικόνες!

https://www.youtube.com/watch?v=w63SDo9p8Xg&ab_channel=ProtoThema

Ο τράπερ ανέβασε βίντεο στο Instagram, οπού φαινόντουσαν κάποια σημάδια στο πρόσωπό του από τα χτυπήματα, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν θα συνεχίσει να μιλάει μέσω social media για τέτοια περιστατικά.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες έγιναν θερμό επεισόδιο σε live του Snik στην Κατερίνη, όπου η παρέα του τράπερ τσακώθηκε με θαμώνες του μαγαζιού, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και σοβαροί τραυματισμοί, καθώς πετούσαν σκαμπό και μπουκάλια.

View this post on Instagram

A post shared by Memeshub.gr (@memeshub.gr)

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε βίντεο στο διαδίκτυο με τον Snik και την παρέα του να ζητούν τον λόγο με επιθετικό ύφος από ένα άτομο μικρής ηλικίας, πιθανότατα έφηβο, επειδή αυτός φέρεται πως κάτι τους είπε που τους ενόχλησε.

Σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, ο Snik είπε σε story στο Instagram:

«Έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε Σαλόνικα. Που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σηκώσανε χέρι. Όπως βλέπετε, δύο χέρια, τρία πόδια…

Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τσακωμούς από ίντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση. Για όσους ενδιαφέρθηκαν αν είμαι καλά, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όσο περί βίντεο και φωτογραφίες ή σχόλια, νομίζετε ότι θα με κουνήσετε έστω και λίγο τόσα χρόνια δεν με κουνήσατε είστε πάρα πολύ γελασμένοι».

Και απευθυνόμενος σε κάποιον, τον οποίο δεν κατονομάζει, λέει: «Έχουμε και εμείς βίντεο με τα φιλαράκια σου μην ανησυχείς. Και κάτι τελευταίο, δεν είναι τυχαίο ότι μετά τα βραβεία έχουν γίνει τόσοι τσακωμοί, τυχαία σε μαγαζιά από δω και από κει, μπορείτε να σκεφτείτε και μόνοι σας».

https://www.youtube.com/watch?v=KvCudp1yKJA

Πάντως ο Light, ο οποίος έχει μεγάλη κόντρα με τον Snik, ανέβασε ουκ ολίγα story για το εν λόγω περιστατικό.

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
  
 1