Ολυμπιακός: Μονόδρομος η νίκη απόψε κόντρα στη Φράιμπουργκ
Ολυμπιακός: Εν αναμονή των μεταγραφικών εξελίξεων η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται τη φορμαρισμένη Φράιμπουργκ για το Europa League.

Στον Ολυμπιακό να βρίσκονται σε μεταγραφικό ντελίριο, καθώς με τους Βρσάλικο και Μαρσέλο, ακόμα ένας super star του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αναμένεται να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς από ώρα σε ώρα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στους πρωταθλητές Ελλάδος, αλλά και του Σεντρίκ Μπακαμπού, με τα ρεπόρταζ να θέλουν περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ τις τελευταίες ώρες πριν από τη λήξη της φετινής μεταγραφική περιόδου.

Παρ’ όλα αυτά ο Κάρλος Κορμπεράν και οι παίκτες του είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στον αποψινό (15/9, 19:45, COSMOTESPORTS 2HD) κρίσιμο αγώνα της ομάδας κόντρα στη φορμαρισμένη Φράιμπουργκ, στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τη δεύτερη αγωνιστική του 7ου ομίλου του Europa League.

Όπως όλα δείχνουν ο Κάρλος Κορμπεράν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους «λαβωμένους» Ιν-Μπέομ Χουάνγκ και Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ είναι πιθανό να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο καταπονημένος απ’ τους σερί αγώνες Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να «πατήσει» τούτη τη φορά στο 4-3-3, με τους Άβιλα και Ρέτσο να είναι υποψήφιοι για το αριστερό άκρο της άμυνας τον Βρσάλικο δεξιά και τους Παπέ Σισέ και Μπα στο κέντρο της αμυντικής γραμμής.

Στον άξονα φαίνεται πως έχουν προβάδισμα οι Εμβιλά, Κούντε, Μπουχαλάκης, με τον Μπιέλ να παίζει στα άκρα της επίθεσης, έχοντας απέναντί του τον Μασούρα και τον Ελ Αραμπί να έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή της επίθεσης. Ο Κορμπεράν θα ανακοινώσει την 20μελή αποστολή του αγώνα, λίγη ώρα πριν από τον αγώνα με τους Γερμανούς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ, με βοηθούς τους Ματέι Ζούνιτς, Μανουέλ Βιντάλι και 4ο τον Ντάβιντ Σμάιτς. Στο VAR θα βρίσκονται ο Σλοβένος Ράντε Ομπρένοβιτς και AVAR ο Ντράγκοσλαβ Πέριτς.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;