Στην Αθήνα ο Χάμες Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό
Περνάει ιατρικά και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αφίχθη στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος Κολομβιανός διεθνής μεσοεπιθετικός θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά. Η συμφωνία με την Αλ Ραγιάν αφορά παραχώρηση υπό μορφή δανεισμού, ενώ η διοίκηση του Ολυμπιακού θα καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου των 6 εκατ. ευρώ του Χάμες, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί από την ομάδα του Κατάρ.

Μετά τη σπουδαία μεταγραφή του Μαρσέλο, στον Ολυμπιακό είναι πολύ κοντά σε ακόμα μια απόκτηση σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός “μάγος” της μπάλας φέρεται πως ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη χώρα μας και συγκεκριμένα για τον Πειραιά.

Με τον Μαρσέλο ήταν συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Χάμες Ροντρίγκεζ μετρά 86 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών της Κολομβίας, έχοντας πετύχει 24 τέρματα. Σε συλλογικό επίπεδο τις φανέλες της Ενβιγκάδο, Μπάνφιλντ, Πόρτο, Μονακό, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Έβερτον και Αλ Ραγιάν. Είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, οπότε υπολογίζεται ως κοινοτικός.

Το 2014 είχε βραβευτεί με το βραβείο Fifa Puskas.

Είχε βγει πρώτος σκόρερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 με 6 τέρματα. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει κατακτήσει 2 Τσάμπιονς Λιγκ, 2 Fifa Wordl Cup, 2 Πρωταθλήματα La Liga, 2 Uefa Super Cup και 2 Ισπανικά Super Cup, με την Πόρτο έχει κατακτήσει ένα Γιουρόπα Λιγκ, 3 Πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Πορτογαλίας, αλλά και 1 Super Cup Πορτογαλίας.

Με την Μπάγερν Μονάχου έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα Γερμανίας, 1 Γερμανικό Cup και 2 Γερμανικά Super Cup, ενώ με την Μπάνφιλντ έχει κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα Αργεντινής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;