Babylon: «Παρέλαση» μεγάλων ονομάτων του Χόλιγουντ στο πρώτο trailer της ταινίας
Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του πολλά υποσχόμενου «Babylon.

Ο Damien Chazelle, που στο παρελθόν μάς έχει δώσει ταινίες όπως το «La La Land», το «Whiplash» και το «First Man» επιστρέφει κινηματογραφικά με ένα «δυνατό» cast που θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Babylon».

Πριν από λίγες ημέρες το Vanity Fair είχε κάνει ένα αφιέρωμα στη νέα ταινία του Οσκαρικού Damien Chazelle, δίνοντας μας τις πρώτες εικόνες της ταινίας. Σήμερα Τρίτη (13/9) είδαμε το πρώτο trailer του «Babylon» (στα ελληνικά «Βαβυλώνα»), όπου θα πρωταγωνιστήσει η «αφρόκρεμα» του Χόλιγουντ σε μία ταινία – ωδή στο παλιό… Χόλιγουντ!

Η νέα ταινία του Damien Chazelle είναι μία ιστορία υπέρμετρης φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής, που ακολουθεί την άνοδο και την πτώση πολλαπλών χαρακτήρων στη διάρκεια μιας περιόδου αχαλίνωτης παρακμής και ακολασίας στις απαρχές του Χόλιγουντ. Βέβαια, όταν μιλάμε για χαρακτήρες στην πραγματικότητα μιλάμε για τις καρικατούρες πραγματικών αστέρων της εποχής, όπως αποκάυψε ο σκηνοθέτης, με λίγες «δόσεις» φανταστικών χαρακτήρων.

Για παράδειγμα ο Jack Conrad του Brad Pitt εμπνέεται από τους John Gilbert, Clark Gable και Douglas Fairbanks, ενώ η Nellie LaRoy της Margot Robbie εμπνέεται από τις Clara Bow, Jeanne Eagels, Joan Crawford και Alma Rubens.

Στο «χρυσό» cast συμπεριλαμβάνονται οι Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire, Olivia Wilde και Jean Smart. Μάλιστα,το cast συμπληρώνει ο πρωτοεμφανιζόμενος και πρωταγωνιστής τους φιλμ, Diego Calva, μαζί με τους Jovan Adepo και Li Jun Li.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του επόμενου έτους και πιο συγκεκριμένα, στις 19 Ιανουαρίου 2023.

Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο trailer:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;