Ράλλυ Ακρόπολις: Άφησε το κινητό του μέσα στην ειδική διαδρομή για να τραβήξει βίντεο και... το κατέστρεψε
Θεατής άφησε το κινητό του μέσα στην ειδική διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις για να τραβήξει ένα ξεχωριστό βίντεο και έγινε σμπαράλια.

Αρκετά είναι τα περίεργα και… μοναδικά περιστατικά από θεατές που έρχονται από το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Μετά το συμβάν τους με θεατές που περπάτησαν μέσα στην ειδική διαδρομή, ένα ακόμα βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Και αυτό έγινε αμέσως viral.

Στο νέο βίντεο από το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις βλέπουμε έναν θεατή να στερεώνει το κινητό του τηλέφωνο με μία πέτρα μέσα στην ειδική διαδρομή και, μάλιστα, μέσα στην αγωνιστική γραμμή των αυτοκινήτων. Ο θεατής θα ήθελε να τραβήξει ένα εντυπωσιακό πλάνο, όμως, το μόνο που κατάφερε να πετύχει (όπως καταλαβαίνεις) είναι να καταστρέψει πλήρως το smartphone του.

Όσο περίεργο και… εξωπραγματικό φαίνεται το συγκεκριμένο περιστατικό, πρέπει να σημειώσουμε πως είναι επικίνδυνο να τοποθετούμε οποιοδήποτε αντικείμενο μέσα στο δρόμο από τον οποίο περνούν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Μάλιστα, στις οδηγίες προστασίας των θεατών σημειώνεται πως πρέπει να στεκόμαστε μακριά και αν είναι δυνατόν ψηλότερα από το επίπεδο του δρόμου και όχι στην έξοδο των στροφών.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;