Ράλλυ Ακρόπολις: Χαμός στο Twitter με τον θεατή που περπατούσε στην ειδική διαδρομή
Έντονες ήταν οι αντιδράσεις στο Twitter για τον θεατή που παραβίασε τους κανόνες και περπάτησε μέσα στην ειδική διαδρομή κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αγώνα στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις.

Άνευ προηγουμένου ήταν το σκηνικό που διαδραματίστηκε στο Λουτράκι την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Στο σκηνικό, που έγινε viral, είδαμε θεατές να περπατούν μέσα στην ειδική διαδρομή, μάλιστα, την ώρα που ο αγώνας εξελισσόταν κανονικά.

Μάλιστα, ένας και από τους θεατές, που πέρασαν μέσα από τη διαδρομή αυτή, έκανε και φασαρία όταν άνθρωπος ασφαλείας του ζήτησε να κάνει στην άκρη και να συμμορφωθεί για να μην θέσει σε κίνδυνο την ίδια του ζωή, αλλά και την ασφάλεια των πληρωμάτων.

Στο βίντεο, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο αγανακτισμένος υπεύθυνος φαίνεται να φωνάζει:

«Μπράβο σας. Μεγάλη επιτυχία. Δίνετε το καλό παράδειγμα»

Για να λάβει την εξής… επική απάντηση από τον θεατή:

«Και πού να πάω;»

Όμως, το σκηνικό δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο υπεύθυνος ασφαλείας προσπάθησε να κάνει τον παραβάτη να καταλάβει πως αυτό που έκανε μπορεί να είχε μοιραία κατάληξη. Ωστόσο, ο άνδρας επιμένει και αποφασίζει να φύγει προς το πλάι, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν περάσει με μεγάλη ταχύτητα ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Εκείνη την ώρα ακούγεται να λέει:

«Γιατί κυνηγάτε τον κόσμο, αυτό αγόρι μου δεν είναι δικό σου, είναι όλου του κόσμου»

Το περιστατικό αυτό από το Ράλλυ Ακρόπολις δε θα μπορούσε να μη σχολιαστεί από το Twitter. Εκεί αρκετοί χρήστες έδειξαν την ενόχλησή τους με το περιστατικό και εξέφρασαν τον εκνευρισμό τους, που οι θεατές δεν μπορούν να ακολουθήσουν απλές οδηγίες για την προστασία τους, αλλά και την προστασία των οδηγών και του πληρώματος των οχημάτων.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1