Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία από δημοσιογράφο
Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, η δημοσιογράφος είχε επαφές με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και ο ίδιος την φωτογράφισε εν αγνοία της.

Μία νέα καταγγελία έγινε γνωστή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Αυτή τη φορά πρόκειται για δημοσιογράφο, η οποία ισχυρίζεται ότι είδε προσωπικές στιγμές της στο διαδίκτυο, ενώ είναι ακόμη υπό σκέψη για το αν θα μηνύσει τον τηλεπαρουσιαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, η δημοσιογράφος είχε επαφές με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και ο ίδιος την φωτογράφισε εν αγνοία της. Σήμερα είναι παντρεμένη και μητέρα ενός μικρού παιδιού. Η δημοσιογράφος βρίσκεται σε επικοινωνία με γνωστό δικηγορικό γραφείο για να προβεί στις ανάλογες ενέργειες.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, κινητοποιήθηκε να μιλήσει με το πρώτο θύμα για να δει αν υπάρχει υλικό και με εκείνη. Πράγματι, υπήρχαν φωτογραφίες και με την ίδια, αλλά επειδή φοβάται μην τυχόν διαρρεύσει το όνομά της σκέφτεται την επόμενη κίνησή της. Στις φωτογραφίες φαίνεται μόνο το σώμα της και για αυτό δεν ξέρει αν θα προχωρήσει σε μήνυση.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τη δημοσιοποίηση των ροζ βίντεο πρώην ερωτικών του συντρόφων ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2023. Ο παρουσιαστής παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα και θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1