The Enforcer: Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας του Antonio Banderas που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη
The Enforcer: Η νέα ταινία του Antonio Banderas με γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη έρχεται σύντομα στις αίθουσες των κινηματογράφων - Δείτε το πρώτο trailer

Το καλοκαίρι του 2021 ο Antonio Banderas ήρθε στην Ελλάδα, με σκοπό να πραγματοποιήσει γυρίσματα για τη νέα του ταινία «The Enforcer». Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα του «The Enforcer» ολοκληρώθηκαν πέρυσι στην Θεσσαλονίκη, ενώ αρκετές σκηνές έγιναν σε κεντρικό σημείο και πιο συγκεκριμένα στην οδό Εθνικής Αμύνης, μπροστά από το Θέατρο Αριστοτέλειον.

Μάλιστα σε εκείνα τα σημεία είχαν τοποθετηθεί Αμερικάνικες πινακίδες, ταξί, σημαίες- ακόμη και ζωντανοί φοίνικες! Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Richard Hughes, ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί ο W. Peter Iliff, ο οποίος είχε γράψει και το σενάριο του «Point Break» με τον Keanu Reeves.

Σύμφωνα με όσα έχουν αναρτηθεί στο IMDb το «The Enforcer» ακολουθεί έναν εκτελεστή, που ανακαλύπτει πως η «φαμ φατάλ» αφεντικίνα του εμπλέκεται σε κύκλωμα cybersex trafficking και άλλα εγκλήματα που ούτε ο ίδιος του δε θα έπραττε. Μια νεαρή φίλη του προσπαθεί να το σκάσει και ο «εκτελεστής», τον οποίο υποδύεται οAntonio Banderas, θα πρέπει να τα ρισκάρει όλα για να σώσει το κορίτσι από την εγκληματική οργάνωση που δούλεψε για ολόκληρη τη ζωή του.

Στο πλάι του Antonio Banderas θα δούμε ένα αρκετά αξιόλογο και διάσημο cast αποτελούμενο από τα εξής άτομα: την Kate Bosworth (21, Superman Returns, The I-Land), που υποδύεται το αφεντικό του Μπαντέρας, τον ράπερ 2 Chainz, που παίζει έναν «νονό» της νύχτας, τους Mojean Aria (Apple TV+’s See), τη Zolee Griggs (Wu-Tang: An American Saga) και την Alexis Ren (Deported).

Χθες Τρίτη (6/9) κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας, η οποία αναμένεται να κκυλοφορήσει στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 23 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;