Elon Musk: Δεν του άρεσε το «The Rings of Power» - Το tweet που αναζοπυρώνει την κόντρα του με τον Jeff Bezos
Ο Elon Musk κατακεραυνώνει με ένα του tweet το «The Rings of Power» και πολλοί θεωρούν ότι το κάνει για να «πικάρει» τον Jeff Bezos.

Το «The Rings of Power» έκανε πρεμιέρα με τα πρώτα του δύο επεισόδια την Παρασκευή, που μας πέρασε, και έδειξε ότι ο κόσμος είναι έτοιμος να κάνει ένα ακόμα ταξίδι στη Μέση Γη και το απέραντο σύμπαν του J. R. R. Tolkien, καθώς τη σειρά είδα 25 εκατομμύρια θεατές στην πρώτη ήδη ημέρα κυκλοφορίας της. Ωστόσο, δεν άρεσε σε όλους και ο Elon Musk είναι ένας από αυτούς.

Ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να δουν τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς. Όπως φαίνεται, όμως, η prequel σειρά του «The Lord of the Rings» δεν του άφησαν και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μάλιστα, ο Elon Musk έτρεξε να το σχολιάσει και στο Twitter γράφοντας:

«Σχεδόν κάθε άντρας χαρακτήρας ως τώρα είναι δειλός, βλάκας ή και τα δύο»

Σε ό,τι αφορά τη συνολική του αποτίμηση για το «The Rings of Power», ο Musk έγραψε:

«Ο Tolkien θα σηκωθεί από τον τάφο του»

Για να μην τον λέμε και παράξενο, το αφεντικό της Tesla μοιράστηκε και αυτά που του άρεσαν από τη νέα σειρά. Βασικά, το ένα πράγματα που του άρεσε. Όπως έγραψε:

«Μόνο η Γκαλάντριελ είναι γενναία, έξυπνη και καλή»

Τα tweet αυτά έδειξαν σε πολλούς πως ο Elon Musk δεν είχε μόνο στόχο τη σειρά και να κάνει εποικοδομητική κριτική, αλλά είχε και ως στόχο να… την πει στον πρώην πρόεδρο της Amazon, Jeff Bezos. Όπως είναι γνωστόν, οι σχέσεις τους δεν είναι και ότι καλύτερο, ενώ φημολογείται πως υπάρχει έντονη κόντρα μεταξύ τους.

Η γνώμη του Musk, όμως, δεν βρήκε σύμφωνους πολλούς χρήστες του Twitter. Μάλιστα, κάποιος ζήτησε από τον Neil Gaiman, που υπογράφει το «The Sandman» και έχει γράψει αρκετά βιβλία και κόμικ να σχολιάσει αυτά που είπε ο δισεκατομμυριούχος. Με ένα αφοπλιστικά tweet, ο γνωστός συγγραφέας έγραψε:

«Ο Elon Musk δεν έρχεται σε εμένα για συμβουλές ως προς το πώς να αποτύχει στην εξαγορά του Twitter, κι εγώ δεν πάω σε αυτόν για κινηματογραφική, τηλεοπτική ή λογοτεχνική κριτική»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;