«The Rings of Power»: Ρεκόρ τηλεθέασης για το Prime Video - Πάνω από 25 εκ. είδαν την πρεμιέρα
Η πρεμιέρα της σειράς «The Lord of the Rings: The Rings of Power» κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης για το Amazon Prime Video συγκεντρώνοντας πάνω από 25 εκ. τηλεθεατές παγκοσμίως.

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές ήταν το «The Lord of the Rings: The Rings of Power». Η σειρά, που μας μεταφέρει και πάλι στη Μέση Γη, έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή με διπλό επεισόδιο μέσα από το Amazon Prime Video και έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης για την streaming πλατφόρμα.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Amazon, η νέα σειρά προσέλκυσε περισσότερους από 25 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως κατά την πρώτη ημέρα προβολής της. Η πρεμιέρα της σειράς έσπασε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη πρεμιέρα στην ιστορία της streaming πλατφόρμας. Η σειρά κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Prime Video σε περισσότερες από 240 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Rings Of Power (@theringsofpoweramazon)

Η Τζένιφερ Σάλκι, επικεφαλής των Amazon Studios, σε δήλωσή της υποστήριξε:

«Είναι κατά κάποιον τρόπο ταιριαστό που οι ιστορίες του Τόλκιν -από τις πιο δημοφιλείς όλων των εποχών και αυτό που πολλοί θεωρούν ότι είναι η πραγματική προέλευση του είδους της φαντασίας- μάς οδήγησαν σε αυτήν την περήφανη στιγμή μας. Είμαι τόσο ευγνώμων στο Ίδρυμα Τόλκιν και στους showrunners μας, Τζέι Ντι Πέιν και Πάτρικ ΜακΚέι, στην παραγωγό Λίντσεϊ Γουέμπερ, το καστ και το συνεργείο, για τις ακούραστες προσπάθειές τους και την απεριόριστη δημιουργική τους ενέργεια. Και το πραγματικό μέτρο της επιτυχίας μας είναι οι δεκάδες εκατομμύρια θαυμαστές, που είναι ξεκάθαρα τόσο παθιασμένοι με τη Μέση Γη όσο κι εμείς»

Τα επεισόδια του «The Lord of the Rings: The Rings of Power» αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε εβδομαδιαία βάση. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα ολοκληρωθεί στις 14 Οκτωβρίου στο Prime Video.

Να σημειωθεί πως η νέα σειρά διατίθεται με ελληνικούς υπότιτλους και ελληνική μεταγλώττιση.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;