Άμστερνταμ: Ο David O. Russell σκηνοθετεί ένα «πεντάστερο» cast στη νέα του ταινία
Το «Άμστερνταμ» είναι μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς και το cast είναι σίγουρα ένας από τους κυριότερους λόγους.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθεσίας David O. Russel ανέλαβε τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας της 20 Century με τίτλο «Άμστερνταμ». Ο βραβευμένος με BAFTA σκηνοθέτης ανέλαβε την ευθύνη να σκηνοθετήσει μία ταινία, το cast της οποίας αποτελείται από το «βαρύ πυροβολικό» του Χόλιγουντ.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι εξής: Christian Bale, Margot Robbie και John David Washington, καθώς και τους Robert De Niro, Chris Rock, Taylor Swift, Anya Taylor-Joy, Mike Myers, Rami Malek, Zoe Saldaña, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Andrea Riseborough, Alessandro Nivola και Matthias Schoenaerts.

Συνεπώς, γίνεται αντιληπτό πως οι ηθοποιοί αποτελούν από μόνοι τους έναν λόγο για να δούμε τη νέα ταινία του David O. Russell, ο οποίος απουσιάζει από τη μεγάλη οθόνη από το 2015.

Σύμφωνα με το IMDb η ταινία διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’30 και ακολουθεί τρεις φίλους που αποτελούν αυτόπτες μάρτυρεςενός φόνου. Έτσι, γίνονται ύποπτου για τη δολοφονία και παράλληλα καταφέρνουν να ξεσκεπάσουν μία από τις πιο μεγάλες πλεκτάνες της αμερικανικής ιστορίας.

Η πρεμιέρα της ταινίας είχε αρχικά προγραμματιστεί για το Νοέμβριο, αλλά τελική -τουλάχιστον στις Η.Π.Α.- θα κάνει πρεμιέρα 7 Οκτωβρίου. Στην Ελλάδα δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το πότε θα έρθει, αλλά ελπίζουμε να μην αργήσει πολύ!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;