27.000 φίλαθλοι για την υποδοχή Μαρσέλο: Παγκόσμια αποθεώση για Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)
Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός με τη μεταγραφή Μαρσέλο, αλλά και με την πρωτοφανή, για τα ελληνικά δεδομένα, υποδοχή στο «Γ. Καραϊσκάκης» από 27.000 φιλάθλους.

Αυτό που έζησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού το βράδυ της Δευτέρας (5/9/2022) δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. 27.000 φίλαθλοι των Πρωταθλητών Ελλάδος ετοίμασαν θερμή υποδοχή στον Μαρσέλο, στα πρότυπα φιέστας. Ο πιο επιτυχημένος αριστερός μπακ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, της ομάδας με τα περισσότερα τρόπαια  στην Ευρώπη, πάτησε το χορτάρι του ποδοσφαιρικού ναού εκατομμύριων πιστών οπαδών του Ολυμπιακού.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ο Μαρσέλο έφτασε στην Ελλάδα στις 18:20 με ιδιωτικό τζετ, με τον Κριστιάν Καρεμπέ να τον υποδέχεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και να αναχωρούν μαζί για το φαληρικό γήπεδο, όπου ο κόσμος του Ολυμπιακού δημιούργησε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα από πολύ νωρίς.

View this post on Instagram

A post shared by Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Ο Μαρσέλο πήγε πρώτα στα αποδυτήρια του νέου ποδοσφαιρικού «σπιτιού» του, όπου τον περίμενε ήδη η φανέλα με το αγαπημένο του «12» που φορούσε στη Ρεάλ Μαδρίτης, η θέση του με το όνομά του και τον αριθμό του, αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της στρογγυλής θεάς ήρθε στη χώρα μας, ξεναγήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, με το όνομά του και το αγαπημένο του νούμερο 12 στην πλάτη και μαζί με τη γοητευτική σύζυγό και τους δύο γιοι τους Έντσο και Λίαμ. μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, βλέποντας περίπου 27.000 οπαδούς να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ο Μαρσέλο γνώρισε υποδοχή ήρωα, μια υποδοχή που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη τόσα καπνογόνα για μια μεταγραφή δεν έχουν ανάψει ποτέ ξανά.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ προλόγισε την είσοδο του «μάγου» της μπάλας και του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Καρεμπέ ξεκίνησε με το γνωστό σύνθημα των οπαδών της ομάδας, δίνοντας ρυθμό από το μικρόφωνο: «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό…». Μετά κάλεσε Μαρσέλο και Μαρινάκη να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος είχε τα τρόπαια του Ολυμπιακού παρατεταμένα, ενώ στα μάτριξ του γηπέδου έπαιζαν στιγμές από την καριέρα του Μαρσέλο, με μουσική υπόκρουση ACDC.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

«Σήμερα έχουμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας έναν αληθινό θρύλο, τον Μαρσέλο. Του εύχομαι να μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια και να πανηγυρίσουμε πολλές μεγάλες στιγμές» ήταν το μήνυμα του κ. Μαρινάκη, ο οποίος στη συνέχεια του έκανε την πρώτη… πάσα.

«Σας ευχαριστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος, ικανοποιημένος. Κι η οικογένειά μου επίσης. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ και να βοηθήσω την ομάδα με μεγάλη αφοσίωση.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας πω ένα πράγμα. Ευχαριστώ σε όσους ήρθατε. Πάμε Ολυμπιακέ», τόνισε απ’ την πλευρά του ο 34χρονος σούπερ σταρ, με την τελευταία ατάκα να τη φωνάζει στα ελληνικά.

Ακολούθως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε το λόγο λέγοντάς του «Μαρσέλο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού» και του έδωσε τη φανέλα με το «12», με το γήπεδο να παίρνει εκ νέου «φωτιά».

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ο Μαρσέλο έδειξε ενθουσιασμένος με τους οπαδούς της ομάδας, συμμετείχε στο… πάρτι που στήθηκε, χοροπηδώντας στους ρυθμούς των συνθημάτων, έκανε κάποια “κόλπα” με την μπάλα και -πριν το φινάλε της παρουσίασης του- πέταξε μπάλες στην εξέδρα, κάνοντας τουρ στο γήπεδο. Ο ίδιος απολάμβανε κάθε στιγμή τραβώντας VIDEO με το κινητό του. Περίπου 6 φορές ο πληθυσμός της Ελλάδας είναι οι followers του στο Instagram που είδαν τι έγινε στον Πειραιά!

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

“Σας ευχαριστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος, ικανοποιημένος. Κι η οικογένειά μου επίσης. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ και να βοηθήσω την ομάδα με μεγάλη αφοσίωση. Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας πω ένα πράγμα. Ευχαριστώ σε όσους ήρθατε. Πάμε Ολυμπιακέ (σ.σ στα ελληνικά η τελευταία φράση)” ανέφερε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος ξεσήκωσε ακόμη περισσότερο το Καραϊσκάκης.

Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Μαρσέλο συγκινήθηκαν πάρα πολύ με την αγάπη του κόσμου.

Ο Μαρσέλο ήταν εξαιρετικά εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε: “”Είμαι πολύ ευτυχισμένος, αυτή η υποδοχή ήταν εκπληκτική. Η οικογένεια μου είναι πολύ ευχαριστημένη, όλος ο κόσμος να τραγουδάει μαζί μας, είναι κάτι που δεν έχω συναντήσει ξανά στη ζωή μου” δήλωσε στην COSMOTE TV.

Η εικόνα με τις οικογένειες στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκης, το πάθος, ο παλμός και η ένταση των πιο φανατικών οπαδών της πειραϊκής ομάδας και, γενικά, η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από περισσότερους από 25.000 φιλάθλους, είναι κάτι που θα κουβαλάει κανείς στη μνήμη του τα επόμενα χρόνια και δεκαετίες.

Οι μεγαλύτεροι εξιστορούν τις στιγμές που έζησαν με την υποδοχή του Λάγιος Ντένταρι, οι νεότεροι με την υποδοχή Ριβάλντο και τώρα τα νέα παιδιά έζησαν μια στιγμή που θα τη μοιραζόταν με τους μελλοντικούς Ολυμπιακούς που θα έρθουν στη ζωή.

Κριστιάνο Ρονάλντο για μεταγραφή Μαρσέλο στον Ολυμπιακό

Πολλοί ήταν οι αστέρες του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και όχι μόνο που ευχήθηκαν τα καλύτερα στον Μαρσέλο για το νέο του ξεκίνημα στον Ολυμπιακό. Ένας εξ αυτών ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ανάρτηση του έστειλε τις πιο θερμές ευχές του στον κολλητό του, Μαρσέλο για τη νέα περιπέτεια στην καριέρα του, ευχήθηκε τα καλύτερα για τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι ο σπουδαίος Βραζιλιάνος θρύλος αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους σταρ που συνεργάστηκε ποτέ, δείχνοντας και ο ίδιος πόσο σπουδαία κίνηση είναι η απόκτηση του πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Πάνω από ένας συμπαίκτης, ένας αδερφός που μου έδωσε το ποδόσφαιρο. Μέσα και έξω από τα γήπεδα, ένας από τους μεγαλύτερους σταρ που είχα την ευχαρίστηση να μοιράζομαι τα ίδια αποδυτήρια. Σου εύχομαι τα καλύτερα σε αυτή τη νέα περιπέτεια, Μαρσέλο, έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
0 - 0
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
0 - 0
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;